Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.493
- Поени од реакции
- 26.049
Abe site pobozni a sami go vrakjaat ko ke podizlezi
Zivot ne, ama godina od zivotot davam odma za picondri sto me palat. Pr, Sidney Sweeney moze da se dade godina od zivotot za edna vecer ebenje.Овие 2 у пакет, и би го дал животот, у буквална смисла на зборот.
Не сте нормални и ти и Џонтра. За ниедна жена што не ти е блиска роднина не вреди да се даде 1 година од животот а камо ли цел.Zivot ne, ama godina od zivotot davam odma za picondri sto me palat. Pr, Sidney Sweeney moze da se dade godina od zivotot za edna vecer ebenje.
Ooo ti, merak cena nemaНе сте нормални и ти и Џонтра. За ниедна жена што не ти е блиска роднина не вреди да се даде 1 година од животот а камо ли цел.
Бтв и овие Ана и Свини-Мини не се ништо посебно. Вакви на инстаграм ги има со лопата да ги ринеш.
ее брат ја не би ебел блиска роднина, ама штом си тргнал по тој пат со среќа.Не сте нормални и ти и Џонтра. За ниедна жена што не ти е блиска роднина не вреди да се даде 1 година од животот а камо ли цел.
Ја за пичка, долната глава увек ја давам.Kako beshe navorucenieto od vicot?
Za Picka glava ne se dava.
Mislish , pod kirijaЈа за пичка, долната глава увек ја давам.
Оваа Свини е страшна пичкетина од поглед на совршенство, али лично за мој вкус го нема тоа ебачкото.Не сте нормални и ти и Џонтра. За ниедна жена што не ти е блиска роднина не вреди да се даде 1 година од животот а камо ли цел.
Бтв и овие Ана и Свини-Мини не се ништо посебно. Вакви на инстаграм ги има со лопата да ги ринеш.
Брат, не си гледал Еуфорија.Оваа Свини е страшна пичкетина од поглед на совршенство, али лично за мој вкус го нема тоа ебачкото.
Да не се разбереме погрешка, би и влегол ко американец у Ирак, али зборот ми е ако можам да бирам има минимум 10тина од Холивудот шо би ги одбрал пред неа.
Oд мерак и од болест не се бега.Ooo ti, merak cena nema
Па онака прва шо ми паѓа на памет е Елизабет Олсен. Да почне да ми стенка оваа во догистсајл ќе ја испрскам како поп на Водици по газето.Брат, не си гледал Еуфорија.
Ако има 10 што би ги одбрал пред неа, пиши ги, да видиме што вкус имаш.