Fantasy Premier League 2024/25

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Јас минатото коло ја направив најаматерската грешка во историјата..

Ми беше Раја прв голман, го продадов минатата сабота пред да почнат утакмиците и го земав Стил од Брајтон. Стил седеше на клупа минатото коло, се изнервирав и уште во понеделникот го направив трансферот за да го земам Алисон. Guess what, Алисон се повредил нешто ситно со Милан и не бранеше во саботата :pos:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.125
Поени од реакции
13.220
Јас минатото коло ја направив најаматерската грешка во историјата..

Ми беше Раја прв голман, го продадов минатата сабота пред да почнат утакмиците и го земав Стил од Брајтон. Стил седеше на клупа минатото коло, се изнервирав и уште во понеделникот го направив трансферот за да го земам Алисон. Guess what, Алисон се повредил нешто ситно со Милан и не бранеше во саботата :pos:
Раја како брани сезонава плус каква одбрана има пред себе, моментално јас не би се мислел за друг голман, worth every penny е.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.189
Поени од реакции
9.194
К*р да ми се најаде Гвардиола, 5 кола не е стартер Фоден ја па се затрчав да го земам. :tapp:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.432
Поени од реакции
58.776
Pain
*и 3 бонус

1727623468945.png

Edit: И Ван де Вен асистент, а имам 0 за стартер :D

Последно уредено:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.084
Поени од реакции
25.081
Ради Твитерџии и Јутубери се расипа играва.

Овие сите луѓе следат еден човек и препишуваат од него.

И во маалскиве лиги што ги имаме се приметува истово, нема веќе што да се замараш да го бараш следниот дијамант кога веќе тоа го направил некој Јутубер.
Или не мора веќе да се замараш да правиш стратегија кое коло да играш TC или WC кога тоа веќе го направиле за тебе.

Затоа се дешаваат темплејт тимови.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.277
Поени од реакции
113.260
Овие сите луѓе следат еден човек и препишуваат од него.
Ова не можам да го разберам. Која е поентата на играта ако сам не покажеш знаење и сам не си склопиш тим? Па сите пратиме фудбал, во тоа е поентата ебаго... Ќе зеам сеа ќе препишувам тимови од некој рандом лик, бог да чува и да брани, божем се кладиш на некои виртуелни настани па ај тој поише знае од мене. Наназад да им одат децата на тие што препишуваат.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.084
Поени од реакции
25.081
Ова не можам да го разберам. Која е поентата на играта ако сам не покажеш знаење и сам не си склопиш тим? Па сите пратиме фудбал, во тоа е поентата ебаго... Ќе зеам сеа ќе препишувам тимови од некој рандом лик, бог да чува и да брани, божем се кладиш на некои виртуелни настани па ај тој поише знае од мене. Наназад да им одат децата на тие што препишуваат.
Мерење на кур само, иако не го мери неговиот кур.

Не ме чуди искрено, пред некој ден дознав дека на онаа Страва апликацијата што е за спортување, луѓе плаќале други луѓе поспремни од нив да им трчаат, возат точак, пливаат, хајкаат со нивниот акаунт.

Ова е па уште по дебилно и тешко за разбирање.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.277
Поени од реакции
113.260
Не ме чуди искрено, пред некој ден дознав дека на онаа Страва апликацијата што е за спортување, луѓе плаќале други луѓе поспремни од нив да им трчаат, возат точак, пливаат, хајкаат со нивниот акаунт.
Зегин менза да им стане.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.432
Поени од реакции
58.776
Истите ликови што даваа да им го поминеш главниот.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.830
Поени од реакции
23.071
Не ми текнува да сум имал полошо коло од ова. Едвај 13 поени и уште Вуд утре треба да ми игра. Он треба да даде два-три гола за да испаднам просек.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.444
Поени од реакции
65.702
Искористив WC во трето кола, а тимот и понатака не е ни приближно она што ми треба. Катастрофа. Откако ги купив Раја и Габриел, 3 кола по ред примаат по 1- 2 гола, и тоа од Лестер, Саутемптон и Бормут. Ај, фак оф.

Kajgana Shop

На врв Bottom