Conti Movie Platform

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.663
Поени од реакции
8.093
Ова е во Радовиш хахахахаххаах, пуштив слика погоре.
Хахахахаххахахахахха :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ама стварно што праат во тие инфо центри канцеларии? Им помагаат на луѓе што не знаат како да се регистрираат и како да инвестираат во преварава?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Не има кај нас менувачници шо разменват Крипто за кеш со провизија , имаш и групи кај што тие шо работат со Крипто се разменува за кеш без провизија .
Ова се сомневам да функционира за било која сума.

Член од
30 август 2024
Мислења
60
Поени од реакции
263
Ова се сомневам да функционира за било која сума.
Не е научна фантастика да смениш крипто во фиат/кеш.

Мал милион менувачници имаат таква опција за поголема провизија додека во Скопје имаш 2/3 локации како каде можеш да ги купиш/смениш.

А во Истгејт, на влез Југ и банкомат има. Пред вцињата.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.299
Поени од реакции
21.398
Ахам, а како тоа? Ја им праќам крипто во wallet на binance, а они мене кеш ми исплаќаат?
Да. Ти им праќаш USDT, тие тебе долари. Со одреден процент провизија во зависност од сумата.

Опција без провизија и middleman е преку P2P системот на Binance. Продаваш USDT и добиваш евра/долари на некој од платежните методи излистани во All payments.

Трета опција е да најдеш некој локален лик тука, ти му праќаш крипто, тој тебе кеш на рака.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.797
Поени од реакции
17.334
Како да не се смееме на овие што идат како јагниња на кочење?! Колку и да пробам да имам емпатија, не ми е јасно како некој не изгугла за оваа превара, пред да фрли пари во бунар.

IMG_20241006_053757.jpg

На овој би му пратил некој што се разбира во понзи шеми се додека не почне да петлечи или да врти еден ист муабет, мада и тоа е џабе луѓето се глупи како к.р.

IMG_20241006_053818.jpg

А овој па цреп што има два реда школо би го врзал и шамарал, додека не му променам личен опис, притоа секојпат ке го терам да повторува дека оваа платформа е понзи шема, а успат прашувајќи се дали се големи шансите да пукне некогаш, а не за ова време кое он го споменува.

IMG_20241006_053838.jpg

Член од
23 август 2010
Мислења
39.377
Поени од реакции
113.792
Споредбава искрено ти вришти, банкава а ниту тие што ваделе кеш не биле избричени на суво додека овие вториве биле избричени, тотален контраст :masa:
Не не, не ми беше поентата да кажам дека ги избричиле на суво него за менталитетот на Македончето, мислеле ќе го заебат системот пошо банкоматот давал повеќе пари, слично како и со Конти, мислеле ќе вложат само и ќе станат богати преку ноќ.

Newton'

Fapstronaut
Член од
25 јули 2015
Мислења
328
Поени од реакции
297
Пред некој ден слушнав за апликацијава, еден на работа трубеше за неа, дури и му нудеше на колегава $100 он да му даде да се зачлени, спрема тоа што објаснуваше повеќе од очигледно беше дека немаше никаква смисла концептот за заработка, уште еден обичен скам како што секој 2-3 години имало, и за неколку дена пукна работата. Мене не ми се верува колку луѓе се навлекле на апликацијава и покрај што изгубиле огромни пари, па уште читам целосни лични податоци доставиле за регистрација :facepalm: со лични карти и се.

Иако Wojak е со Полски концепт, Македонија изгледа е библиската земја и на Wojak

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И мој Милан исто вака се заеба со Конти и тоа за 24 милиони долари.
До името преварантско ќе да е.
ехххххххх па сепак @Марли рече дека беше стандарден репстативец на Италија. :icon_mrgr:
класична пирамидална шема ете ти, Вложи бе брат у Конти што ти е ќе расне, талент е, плус стандарден репрезентативец на Италија, само небото е граница.
Добро бе ајде колку?
Па 25 милиони.
Сеи ноу мор.
Кррррррррррррркккккккккк испокинати лигаменти, менискуси, мускули, тетитиви... Извинете ама Конти цркна, не е до нас, знаевме дека може вакво нешто да дојде, плус државата е крива што не се грижи.
Нооо не очајувајте, за вас веднаш достапен е новиот Конти, таканаречен Калдара.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.155
Леле, леле, АУУУ ! :eek: :pos:Отварање Конти инфо центар со балони, со торта ,со аплаузи, дури и деца малечки донеле таму. Каде е ова?

Лентосекачов од вчера си ја пее песнава

Член од
12 мај 2015
Мислења
110
Поени од реакции
172
Ама стварно што праат во тие инфо центри канцеларии? Им помагаат на луѓе што не знаат како да се регистрираат и како да инвестираат во преварава?
Ме интерсира и мене. Не само што прават ами и кој дава финансиска поткрепа за вакви шит шоу настани? Од организација, луѓе па до организирање на местото за канцеларија, тоа кошта пара:vozbud:

Член од
16 октомври 2021
Мислења
620
Поени од реакции
1.395
koncerti.JPG

Втор ден се слави на велико у Калкута, гз преку глава. Е овде било најјакото у градскиот парк, ништо чудно и концерт на отворено да имало синоќа.

nakaj stadionot.JPG

Движат сеа Индијциве полека накај плоштадот, парадираат на улицава додека Македонецот што вложил у Конти испозаглавен у кредити леб нема да има за јадење. Ве пердашат како сакаат, алал.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.177
И покрај тоа што се затвори Контиво, македонциве по интернет бараат слични вакви страни за да заработат лесни пари. Овде веќе не станува збор за глупавост, туку за зависност, нешто слично како коцкарите по казинава. Здрав човек не го прави ова...

Kajgana Shop

На врв Bottom