Ама стварно што праат во тие инфо центри канцеларии? Им помагаат на луѓе што не знаат како да се регистрираат и како да инвестираат во преварава?Ова е во Радовиш хахахахаххаах, пуштив слика погоре.
Хахахахаххахахахахха
Ама стварно што праат во тие инфо центри канцеларии? Им помагаат на луѓе што не знаат како да се регистрираат и како да инвестираат во преварава?Ова е во Радовиш хахахахаххаах, пуштив слика погоре.
Хахахахаххахахахахха
Ова се сомневам да функционира за било која сума.Не има кај нас менувачници шо разменват Крипто за кеш со провизија , имаш и групи кај што тие шо работат со Крипто се разменува за кеш без провизија .
Ako vidis menuvacnica so znak deka rabotat so binance, vlezi i prasaj. Ke ti kazat mozi, ne mozi, provizija i se so te interesira.Ова се сомневам да функционира за било која сума.
Не е научна фантастика да смениш крипто во фиат/кеш.Ова се сомневам да функционира за било која сума.
Да. Ти им праќаш USDT, тие тебе долари. Со одреден процент провизија во зависност од сумата.Ахам, а како тоа? Ја им праќам крипто во wallet на binance, а они мене кеш ми исплаќаат?
Не не, не ми беше поентата да кажам дека ги избричиле на суво него за менталитетот на Македончето, мислеле ќе го заебат системот пошо банкоматот давал повеќе пари, слично како и со Конти, мислеле ќе вложат само и ќе станат богати преку ноќ.Споредбава искрено ти вришти, банкава а ниту тие што ваделе кеш не биле избричени на суво додека овие вториве биле избричени, тотален контраст
ехххххххх па сепак @Марли рече дека беше стандарден репстативец на Италија.И мој Милан исто вака се заеба со Конти и тоа за 24 милиони долари.
До името преварантско ќе да е.
Лентосекачов од вчера си ја пее песнаваЛеле, леле, АУУУ ! Отварање Конти инфо центар со балони, со торта ,со аплаузи, дури и деца малечки донеле таму. Каде е ова?
Ме интерсира и мене. Не само што прават ами и кој дава финансиска поткрепа за вакви шит шоу настани? Од организација, луѓе па до организирање на местото за канцеларија, тоа кошта параАма стварно што праат во тие инфо центри канцеларии? Им помагаат на луѓе што не знаат како да се регистрираат и како да инвестираат во преварава?