Conti Movie Platform

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.011
Поени од реакции
18.821
Ме интересира, вие што сте извлекле пари/крипто од понзи шемава и ви се на binance, како ги повлекувате на сметка у банка? Односно ги продавате на binance во фиат валута и после како ги повлекувате на сметка?

Член од
7 февруари 2021
Мислења
260
Поени од реакции
783
Ме интересира, вие што сте извлекле пари/крипто од понзи шемава и ви се на binance, како ги повлекувате на сметка у банка? Односно ги продавате на binance во фиат валута и после како ги повлекувате на сметка?
Нема такви, сите што повлекле ги "реинвестирале" бидејќи се алчни :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
7 февруари 2021
Мислења
260
Поени од реакции
783
Јас сум заинтересиран, како може да инвестирам? :vozbud:
Реално сега цела Кајгана да инвестираме ќе направиме толкав бум што и овие 14.000 ќе се извадат а и ние ќе привлечиме нови и ќе бидеме во ќар. Уште 75 дена нека потреае да ќарам 30тина илјади евра :cool:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.152
Имав професор по литература во гимназија, имаше девиза која до денес ја паметам

„Во туѓи раце само кур расне„

Член од
30 август 2012
Мислења
3.560
Поени од реакции
6.214
А кое Крипто се повлекува преку банка :))))

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.011
Поени од реакции
18.821
А кое Крипто се повлекува преку банка :))))
Не мора да е крипто, ваљда можеш криптото во евра/долари да го претвориш на binance? Е сега, можеш ли тие евра/долари да ги повлечеш на девизна сметка у мк банка? Пошто дури и кога имаш исплати на сметка за remote работа да речеме ти мораш да наведеш основа на која тие пари ти легнуваат и обично го приложуваш договорт со фирмата која те исплаќа. Тука што би приложил? Или постои некој алтернативен начин како да ги извадиш парите?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.849
Поени од реакции
23.210
Не мора да е крипто, ваљда можеш криптото во евра/долари да го претвориш на binance? Е сега, можеш ли тие евра/долари да ги повлечеш на девизна сметка у мк банка? Пошто дури и кога имаш исплати на сметка за remote работа да речеме ти мораш да наведеш основа на која тие пари ти легнуваат и обично го приложуваш договорт со фирмата која те исплаќа. Тука што би приложил? Или постои некој алтернативен начин како да ги извадиш парите?
Vo menuvacnica, kes :toe:

Член од
30 август 2012
Мислења
3.560
Поени од реакции
6.214
Ахам, а како тоа? Ја има праќам крипто во wallet на binance, а они мене кеш ми исплаќаат?
Не има кај нас менувачници шо разменват Крипто за кеш со провизија , имаш и групи кај што тие шо работат со Крипто се разменува за кеш без провизија .

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Еве уште еден прост пример, другар што работи во банка ми кажуваше, се случило нововработен да полни банкомат кој бил нели во склоп на филијалата кај што работел, а тоа било пред крај на работно време. Имало две касети, едната 500ки, другата 1000ки, и овој наместо 500ките да ги стави во касетата кај 500ки земал ги ставил во касетата кај 1000ки и обратно. И нормално пошо банкоматот е компјутер и работи со софтвер му се прави каша попара и кога ќе вадиш пари не ти дава точно. Извадиле 4ца пари, петтиот бил колега од филијала кој сакал да си извади кеш да има за викендот и пријавил одма дека нешто не е во ред. Бидејќи било петок и крај на работен ден го исклучиле банкоматот скроз за да нема хаос и во понеделникот дошла служба и го оправиле. Е сеа за да се раскнижи банкоматот и да се поклопат нели ставените пари со извадените требало да им се исчитаат логовите и колку трансакции се направени. Ќе се зачудиш ли ако ти кажам дека 4цата гореспоменати имаа направено по 2 трансакции? Стаил картица, укуцал да извади 2000, банкоматот му дал пример 3500 пошо нели во грешни касети парите и си рекол ау добро е ова поише пари дава дај пак ќе пробам. Е тоа ти е глупаво македонче, мисли така е тоа ќе ти паднат од небо пари. Секако, клиентите биле контактирани и сметките им биле задолжени за износите (тие плус пари) што ги подигнале.

Истово е и со Конти, начекале проста маса што клика како забегана и ги избричија на суво.
Споредбава искрено ти вришти, банкава а ниту тие што ваделе кеш не биле избричени на суво додека овие вториве биле избричени, тотален контраст :masa:

Член од
5 октомври 2024
Мислења
2
Поени од реакции
10

Kajgana Shop

На врв Bottom