Зш така мислиш?Овој е завршена прича.
Што ти дава насоки дека ќе покаже нешто?Зш така мислиш?
Ваљда на Равел мислиш?Што ти дава насоки дека ќе покаже нешто?
Играше една сезона после Јунатед у Јуве каде беше тешка тремка, не гледам начин да се врати во битен клуб во топ 5 лиги.
Че заврши ко другар му Лингард или ко идол му Рафаел Морисон.
Јас мислам време е за PogBack part 2.Што ти дава насоки дека ќе покаже нешто?
Играше една сезона после Јунатед у Јуве каде беше тешка тремка, не гледам начин да се врати во битен клуб во топ 5 лиги.
Че заврши ко другар му Лингард или ко идол му Рафаел Морисон.
Немој не го радуј Ставро.Јас мислам време е за PogBack part 2.
Се занесуваат, сѐ нешто им фали, не им е по ќејф. Може во секое време да се пензионира, и да си седи у некое рандом село, да си чува крави и да не се замара. 315 години да живее, ќе има барем во просек по 15000 евра месечно, да прави што сака. Никој нема да му вика дека е дрво и чао пријатно Пушти го на минималец, ќе моли да го плукаш у фаца и да го газиш секој ден за 100 илјади неделно.Би го шамарал јавно, смрдеж.
Преку кур ми е со овие современиве лигавења, анксиозност, депресија, ментална состојба, куров ми ленче... Абе имаш се у животот и ти паѓаш у депресија зашо навивачи ти викаат дека си дрво, WOWOWOWOWOW прв пат видено во историјата, па овој да дојде на Балканот за 2 недели ќе го изврши најспектакуларното самоубиство у историјата на самоубиствата, такво си сите нишани, јавно со стримање со све. Па погледни си клипче од себе и заклучи дека стварно си дрво, да ти ебам све лигаво јас на тебе. Требаше Гери на дербито да му залепи еден шамар, и така почна да го дави ама штета дојдоа и ги разделија.