Фудбалски/трансфер дискусии

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396
Зш така мислиш?
Што ти дава насоки дека ќе покаже нешто?
Играше една сезона после Јунатед у Јуве каде беше тешка тремка, не гледам начин да се врати во битен клуб во топ 5 лиги.
Че заврши ко другар му Лингард или ко идол му Рафаел Морисон.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.529
Поени од реакции
66.062
Играше една сезона после Јунатед у Јуве каде беше тешка тремка, не гледам начин да се врати во битен клуб во топ 5 лиги.
Ваљда на Равел мислиш?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.650
Поени од реакции
11.762
Да мислеше арно ќе беше ама не мисли :icon_lol:
Се заебавам Дантињо :smirce:

Член од
13 август 2023
Мислења
921
Поени од реакции
2.248
Јас мислам време е за PogBack part 2.:cautious:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.626
Да го вработиме у конфекција каде некој локален мочко ќе му го прави истото.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Абе сега види вака, депресијата нема врска со статусот на Мората, на секој можи да му се деси, и не е мала работа.
Кај повеќето славни личности и од аздисаност ги потиснува.
Анксиозноста е заебана работа, не прашва дали си богат или сиромав, едноставно те толчи одвнатре

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.651
Би го шамарал јавно, смрдеж.
Преку кур ми е со овие современиве лигавења, анксиозност, депресија, ментална состојба, куров ми ленче... Абе имаш се у животот и ти паѓаш у депресија зашо навивачи ти викаат дека си дрво, WOWOWOWOWOW прв пат видено во историјата, па овој да дојде на Балканот за 2 недели ќе го изврши најспектакуларното самоубиство у историјата на самоубиствата, такво си сите нишани, јавно со стримање со све. Па погледни си клипче од себе и заклучи дека стварно си дрво, да ти ебам све лигаво јас на тебе. Требаше Гери на дербито да му залепи еден шамар, и така почна да го дави ама штета дојдоа и ги разделија.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
Би го шамарал јавно, смрдеж.
Преку кур ми е со овие современиве лигавења, анксиозност, депресија, ментална состојба, куров ми ленче... Абе имаш се у животот и ти паѓаш у депресија зашо навивачи ти викаат дека си дрво, WOWOWOWOWOW прв пат видено во историјата, па овој да дојде на Балканот за 2 недели ќе го изврши најспектакуларното самоубиство у историјата на самоубиствата, такво си сите нишани, јавно со стримање со све. Па погледни си клипче од себе и заклучи дека стварно си дрво, да ти ебам све лигаво јас на тебе. Требаше Гери на дербито да му залепи еден шамар, и така почна да го дави ама штета дојдоа и ги разделија.
Се занесуваат, сѐ нешто им фали, не им е по ќејф. Може во секое време да се пензионира, и да си седи у некое рандом село, да си чува крави и да не се замара. 315 години да живее, ќе има барем во просек по 15000 евра месечно, да прави што сака. Никој нема да му вика дека е дрво и чао пријатно Пушти го на минималец, ќе моли да го плукаш у фаца и да го газиш секој ден за 100 илјади неделно.

Kajgana Shop

На врв Bottom