The Lord of the Rings: The Rings of Power

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.097
Поени од реакции
9.412
1725271471224.png

Леле овие не сфатиа дека Daily Gondor е сатира ана сметка на “разбудените“ :ROFLMAO:

На крај ќе мора Орковски мигранти да страдаат од човечки и елфовски крајно десничарски ориентирани екстремисти.

1725271724112.png

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.097
Поени од реакции
9.412
Не гледам.

Грди им се елфовите.

Ко на средовечните комшии во мало да им налепам шилести уши. Да не збориме за другото.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.386
Поени од реакции
9.587
Не гледам.

Грди им се елфовите.

Ко на средовечните комшии во мало да им налепам шилести уши. Да не збориме за другото.
Кути ќе се увредат циганите, дебелите, феминистите и педерланава.

Член од
14 јули 2017
Мислења
662
Поени од реакции
1.344
Колку сака нека е добра серијата (а не е), со самото тоа шо елфовите (посебно наа Галадриел шо а глуме) не се ни 1% од елфовите во филмовите, џабе е ми се крше филмот и не ни сакам да продолжам да гледам.

Па како мал кога прв пат ги гледав филмовите, тоа ми беше и најјакото, елфовите ми беа омилена раса, Галадриел од филмовите беше појава буквално, со самото тоа шо а гледаш, движењето, смиреноста, знајш дека стануе збор за моќен лик, а ваа од серијата џабе е, курац, insecure фемињара од 2024 година.

Да ви ебам woke-рските идеологии.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.386
Поени од реакции
9.587
Колку сака нека е добра серијата (а не е), со самото тоа шо елфовите (посебно наа Галадриел шо а глуме) не се ни 1% од елфовите во филмовите, џабе е ми се крше филмот и не ни сакам да продолжам да гледам.

Па како мал кога прв пат ги гледав филмовите, тоа ми беше и најјакото, елфовите ми беа омилена раса, Галадриел од филмовите беше појава буквално, со самото тоа шо а гледаш, движењето, смиреноста, знајш дека стануе збор за моќен лик, а ваа од серијата џабе е, курац, insecure фемињара од 2024 година.

Да ви ебам woke-рските идеологии.
Абе што да лафиме ептен добра...

Kajgana Shop

На врв Bottom