Lycamobile Македонија

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.944
Поени од реакции
5.794
Velish deka e taka ? :D

Zamisli cudo, kaj mene AliExpress bara!
Izgleda sum iskluchok!
Ти живееш во Германија и таму банките си направиле дополнителен систем за заштита од злоупотреба а не како кај нас најнеписмените програмери останаа да работат во Македонија затоа што ако биле добри ќе отишле во странство кај што трудот и знаењето максимално ќе си го наплатат.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
937
Поени од реакции
950
Na koja banka si pa ti bara na AliExpress Otp, ne mi e bas verno
Кажа чоекот дека во Германија е друга политиката со банките, кај нас е различна и крај на приказната!
Кај нас, најбезбедно е да си купиш картичка со кредит, дополни и активирај пакет Super 200 и нема да те хакираат. Лани мислам дека ми пратија на А1 бројот ОТП ко праев пакет на подолг период на Лајка, ама отпосле изгледа го исклучиле ОТП кодот.
Најсигурно ви е ако на некој се украдени податоците - А1, пакет XL за 299 денари / 30 дена и мирна глата, не се замарајте ич.
Телеком - Поволност во COOL имате со секое дополнување да си одберите интернет, смс или викенд повици. 2,9 денари за мин/2,9 денари за воспоставување повик, 2,9 ден. за смс и 2,9 ден. за интернет. (Телеком го препорачувам каде што мрежата на А1 е крш, иначе А1 си се добри).

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.944
Поени од реакции
5.794
Најсигурно ви е ако на некој се украдени податоците - А1, пакет XL за 299 денари / 30 дена и мирна глата, не се замарајте ич.
И да ти ги украдат податоците од посебна картичка само за плаќање на Lyca можат само нерви да губат а да ќарат од трите подолгото.Сметката односно картичката ќе се користи само за годишно плаќање на Lyca и 359 дена ќе биде во мирување.Бидејки нема да има трансакции нема ни да наплатуваат месечна провизија за водење на сметката а ќе наплатат само оној месец кога се ставени 1600 денари и веднаш потрошени за активирање на годишниот пакет.Единствена маана е што постојано ќе ти стигаат пораки на viber за неуспешно плаќање на некој сајт :pos:

Член од
18 јули 2020
Мислења
50
Поени од реакции
29
дали има проблем со внес купување на пакет ..пробувам неколку пати добивам код но не се извршува банкарската трансакција?Некој друг или само кај мене е?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.620
Поени од реакции
3.972
Telefonica Germany signs MVNO agreement with Lyca Mobile
GERMANY
15:03

Telefonica Germany has announced a partnership agreement to enable Lyca Mobile Germany to provide its services over Telefonica's network. New and existing Lyca Mobile customers will benefit from improved mobile service, Telefonica said. Lyca Mobile is active in over 20 countries and offers mobile services to customers in around 100 international destinations.

Ova deka ke propajgale sekade vo eu..... Od vodafone.de ke odat preku o2.
Автоматски споено мислење:

дали има проблем со внес купување на пакет ..пробувам неколку пати добивам код но не се извршува банкарската трансакција?Некој друг или само кај мене е?
Dane imas limit 0,na onLine plajkajne

Член од
18 јули 2020
Мислења
50
Поени од реакции
29
Telefonica Germany signs MVNO agreement with Lyca Mobile
GERMANY
15:03

Telefonica Germany has announced a partnership agreement to enable Lyca Mobile Germany to provide its services over Telefonica's network. New and existing Lyca Mobile customers will benefit from improved mobile service, Telefonica said. Lyca Mobile is active in over 20 countries and offers mobile services to customers in around 100 international destinations.

Ova deka ke propajgale sekade vo eu..... Od vodafone.de ke odat preku o2.

Dane imas limit 0,na onLine plajkajne
имам три броја на лајка и досега е се во ред...стар корисник сум.Го одбирам пакетот,внесувам податоци и добивам верификационен код кој го верификувам но ме враќа назад на почетната страна на лајка.Не добивам успешно надополнување ниту е-маил,,,а нема и транс.од банката дека е извршена уплата(халкбанка)

Член од
24 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
84
Od deneaka nov problem , na nekoj broevi nemozam da se logiram preku web a i mi stigna poraka so sleden tekst

Pocituvan korisniku! Potrebno e da gi azurirate Vasite zadolzitelni korisnicki podatoci! Najprvo ispratete SMS so Vasiot EMBG na brojot 1210. Lycamobile.

Prasanje e kako da im veruvame na ovie za da im davame povtorno doverlivi podatoci

Член од
29 август 2008
Мислења
5.620
Поени од реакции
3.972
Od deneaka nov problem , na nekoj broevi nemozam da se logiram preku web a i mi stigna poraka so sleden tekst

Pocituvan korisniku! Potrebno e da gi azurirate Vasite zadolzitelni korisnicki podatoci! Najprvo ispratete SMS so Vasiot EMBG na brojot 1210. Lycamobile.

Prasanje e kako da im veruvame na ovie za da im davame povtorno doverlivi podatoci
Pred nekolku dena informacijata ja imase i na tv i preku internet,deka zadolzitelno site broevi treba da se registrirani so embg,i ime prezime na korisnikot...
Dase logiras najlesno e preku app, popladnevo zvonev na nad 30 broevi,povejketo broevi se na a1 i telekom,i po nekoj br, na lycamobile,green i 1br,na telekabel,nemam na Mtel br,so site vospostaviv vrska od prva ...

Pred nekolku dena informacijata ja imase i na tv i preku internet,deka zadolzitelno site broevi treba da se registrirani so embg,i ime prezime na korisnikot...
Dase logiras najlesno e preku app, popladnevo zvonev na nad 30 broevi,povejketo broevi se na a1 i telekom,i po nekoj br, na lycamobile,green i 1br,na telekabel,nemam na Mtel br,so site vospostaviv vrska od prva ...
Jas imam nekoe infoo deka od ponedelnikot pravat nekoj update,koj treba da zavrsi do vecer okolu 00h.
Mozebi poradi toa imas problem ...
Ova so miss call,e od popladnevo ...

Attachments

Последно уредено:
Член од
24 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
84
Dase logiras najlesno e preku app
Mene broevite mi se registrieani odamna so embg , zosto sega povtorno , dali ova sega e povtorno kaj site operatori ili samo kaj lyca , ili i embg im gi pokrale izbrisale od sistem ?
Inaku mi treba preku web logirane za kontrola na potrosenoto na druga lokacika
Kaj go objavile ne sum videl?

I preku app koga vleguvam levo gore namesto moeto ime stoi user , a vo opciite vidi go profilot stoi ve molime reistrirajte go vasiot tel broj .......

Attachments

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.620
Поени од реакции
3.972
Mene broevite mi se registrieani odamna so embg , zosto sega povtorno , dali ova sega e povtorno kaj site operatori ili samo kaj lyca , ili i embg im gi pokrale izbrisale od sistem ?

I preku app koga vleguvam levo gore namesto moeto ime stoi user , a vo opciite vidi go profilot stoi ve molime reistrirajte go vasiot tel broj .......
Epa ke se javis 1212 i ke ti potpolnat/dopolnat se...so toa sto od sim od golemiot del ke ti baraat puk i iccd prvi 6 i posledni 4 brojki...
Ako ti go registriral nekoj brojot toa go napravil necelosno,imozi poradi toa da ne moze da zvonis nekade ...
ako profilot tie prazno se, togas mora utre vednas vo 09h, da go registriras,ako si portiral br, vo nekoe tobakoo ili nekoj sorabotnik toa nee zavrseno do kraj ...
Objavite bea za site pripejd korisnici od A1 bese pusteno

Nema kaj mene vakvo nesto proveriv na site 5 broevi od koi 2 portirani

Attachments

Последно уредено:
Член од
24 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
84
Epa ke se javis 1212 i ke ti potpolnat/dopolnat se...so toa sto od sim od golemiot del ke ti baraat puk i iccd prvi 6 i posledni 4 brojki...
Ako ti go registriral nekoj brojot toa go napravil necelosno,imozi poradi toa da ne moze da zvonis nekade ...
ako profilot tie prazno se, togas mora utre vednas vo 09h, da go registriras,ako si portiral br, vo nekoe tobakoo ili nekoj sorabotnik toa nee zavrseno do kraj ...
Objavite bea za site pripejd korisnici od A1 bese pusteno

Nema kaj mene vakvo nesto proveriv na site 5 broevi od koi 2 portirani
Se bese popolneto i portiraniot broj jas go prave se funcionirase do deneska nekolku godini

Kajgana Shop

На врв Bottom