Одамна не сме ја освежиле темата
Ова се последните парфеми кои ги купив,
Creed Wind Flowers
Chanel 22
Amber Aoud
Chanel Comette
Морам да кажам дека Comette & Amber Aoud ептен ме воодушевија, Comette е прекрасен ирис базиран парфем, но со одлична меко- свежа база, многу мошус, smooth а трае над 10 часа!
Amber Aoud е мистично цветен ориентал, прекрасна супер мека и свеж вид на роза, кој нема допирна точка со онаа роза која создава одбивност кај луѓето, а сето тоа покриено со мирис на бобинки но овде е слаткаст наместо да иде накај киселко - што ги прави парфемите со овие ноти малце евтино да делува кога ќе се уфрлат во композицијата, во базата е топ 3 најдобар јасмин кој некогаш сум го мириснал - избалансиран со дрвенасти ноти од кои доминира меко сандалово дрво и по некој зачин, приказна за себе! право ремек дело.
И другите два се одлични, но мене фаворити ми се првите.
Воедно имаме и 15% попуст и бесплатна достава за сите niche парфеми. Направете ордер на било кој niche парфем и 15% попуст ќе ви биде вклучен во нарачката.
Kако и секогаш слободно пратете ми порака, за било какви совети, прашања, дури и кога не се поврзани со купување од страната, пример сакате да купите некој парфем (шише) како поклон, кој колку трае итн.