Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Некој ме праша за препорака за парфем за девојка - дизајнер,

Нешто од овие би одбрал, сите 3 се кој од кој, одлични.

Како се парфемите од Зара? на рилс ми излагаат компарации ко замена за поскапи парфеми. сакам да си земам на работа во фиока да си го чувам, вреди?

Како се парфемите од Зара? на рилс ми излагаат компарации ко замена за поскапи парфеми. сакам да си земам на работа во фиока да си го чувам, вреди?

Добар мирис, слаба трајност.

И мене ми искочи едно, ама некако многу рандом споредби.
Конкретно ова...

Screenshot_20240706_164942_Instagram.jpg

Ги имам користено и двата, мирисот не е ни приближно ист.
Исто и Инвиктус со Сеул спореден. Нема врска.

Е сега општо за Зара парфемите, океј budget варијанта се. Не се многу скапи, океј мирис што може да потрае неколку саати.
Лисабон ми беше и меѓу поомилени, Сеул пренападен и тежок.
Имаат тестери во продавница можеш да си пробаш.

И мене ми искочи едно, ама некако многу рандом споредби.
Конкретно ова...

Прегледај го приврзокот 422741

Ги имам користено и двата, мирисот не е ни приближно ист.
Исто и Инвиктус со Сеул спореден. Нема врска.

Е сега општо за Зара парфемите, океј budget варијанта се. Не се многу скапи, океј мирис што може да потрае неколку саати.
Лисабон ми беше и меѓу поомилени, Сеул пренападен и тежок.
Имаат тестери во продавница можеш да си пробаш.
Zara Lisboa e replika i toa dosta uspesna na Acqua Di Gio edt, skoro identicna so malce poslabi performansi.

Boss црниот, Acqua di qio, ,Sauvage,Tom ford,blue de chanel ?? Ми треба препорака за малку појак мирис што е наметлив ,треба да изберам еден од овие.

Последно уредено:
Пазете се од овој, изгледа фин љубезен и на крак ќе ти опне парфем по ритејл цена (ако си почетник обично). Имате група на фб за парфеми со вистински цени и дилери
Линк од групава?

Кажете некој парфем што прави да им паѓаат гаѓичките на женскиот пол на радиус од 10м

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom