- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.332
- Поени од реакции
- 1.589
Земи натопори и го со све мадиња да шета горе доле 3 дена како Чоло поред аут линија, мош ќе прекине да пишува по темиве.Ja sum sloboden koga saka
Земи натопори и го со све мадиња да шета горе доле 3 дена како Чоло поред аут линија, мош ќе прекине да пишува по темиве.Ja sum sloboden koga saka
И ти плачиш за еден стап како тој од погоре, гледам јас.Земи натопори и го со све мадиња да шета горе доле 3 дена како Чоло поред аут линија, мош ќе прекине да пишува по темиве.
Да го напалам ја сладоледот мош ќе прекине и он да пишува по темиве како е сигурен дека некој тим ќе тепа, пошто маме ни ебава на тикетитеИ ти плачиш за еден стап како тој од погоре, гледам јас.
Asap, naebavmeJa sum sloboden koga saka
kolku godini imas, 40 gazis?И ти плачиш за еден стап како тој од погоре, гледам јас.
По 30 и кусур години ги напикавте и уште ве лажат во кладилници ?Да го напалам ја сладоледот мош ќе прекине и он да пишува по темиве како е сигурен дека некој тим ќе тепа, пошто маме ни ебава на тикетите
53kolku godini imas, 40 gazis?
Да го напалам ја сладоледот мош ќе прекине и он да пишува по темиве како е сигурен дека некој тим ќе тепа, пошто маме ни ебава на тикетите
Тебе ќе те опаши не се секирај само изрази желба, напален е ко вол не размислувај 2 пути.По 30 и кусур години ги напикавте и уште ве лажат во кладилници ?
Автоматски споено мислење:
53
Автоматски споено мислење:
Кога мислев на стап мислев на оној на Мајавин, ама добро нека те опаши ко си запнал
Јас не изразив желба да го напалам ти изразиТебе ќе те опаши не се секирај само изрази желба, напален е ко вол не размислувај 2 пути.
Te cekam.. call meЈакиот Арсенал шо ќе ја здробеше Аталанта
Го читам ова и во позадина ми се причинува кај што свири и го замислувам Сладоледот…Te cekam.. call me