Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.984
Cestito za bodov, golem kako planina, mnogu me raduva faktot sto ne izgubivme zasto posle sporiov start poraz bez razlika sto e protiv siti psihiloski malce ke ne ostetese, vaka dobro e. Zadovolni bevme od start so bod ama definitivno idevme i na gol, gi neutraliziravme vo najgolemiot del od natprevarot osven vo poslednite 10 minuti kade mnogu ne ostetija ama sreka ne primivme gol. Do zadnji 10 minuti bevme ramnopraven protivnik i imavme nekolku izgledni sansi kade mozevme da dademe gol, ko onoj nesvatliv pas na Darmijan koga trebase vsusnost da sutira.

Ne sekoj moze da se pofali vaka da gi neutralizira Siti na nivni teren a pritoa da ima istiot tim ideja i kako da gi napadne i da sozdava sansi, retki se ekipite sto toa go napravile otkako Pep dojde tuka, narocito zadnji nekolku sezoni kade oni dominiraat vo PL. Haland ima dadeno 9 od nivnite 11 gola sezonava, denes nevidliv, vtor pat uspevame vo toa, steta prviot pat nikakov benefit od istoto nemavme.

Ocajno ni fali eksploziven desen bek, citaj Hakimi, edno 20 pati ke bideme pojaki taka, osetna e i razlikata koga Hakan i Barela igraat, ovoj vtoriov e top svetska klasa od fudbaler duri i me plasi so vakvite partii pred Pep, koj bi dal minimum edno made da go ima u ekipa koga ke menja generacii u tim ako seuste e tuka, pa i bilo kade da e.

Sledni Milan, mora pobeda, prelosi se na startov, Fonseka veke go otpisuvaat, navivacite 1 ton pritisok im pravat periodov, mora da go iskoristime ova i da pobedime vikendov i da pocneme edna dobra rezultatska serija.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Одлично одлично бод кај Сити да земеш без да примиш е одличен резултат.
Сити имаше повеќе шанси ама далеку од тоа дека не испеглаа ем шанси си напраивме ем си се одбранивме како шо треба.
Ме бендиса тимската игра тимското бранење дисциплина страшна покажавме. 3 бода ќе им бркаме на другите бод кај Сити е голем како планина сега.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Не требаше да ја растури средината со измената на Зиелински толку рано , исто важи и за Бисек , дечкото имаше изванредна партија. Нема што да му се замери на Тереми , солидно се снајде во таа втор шпиц улога ,поготово со пасот кон Дармијан за овој во секунда да добие мозочен удар. Незнам што треба Дамфрис да напраи за да старта, да беше он во таа ситуација тоа ти е сигурица 1-0.

Што може да се извлече од утакмицава е дека знаеме кој се стандардни 11 сезонава поготово у средина, само уште Лаутаро да се нормализира и може овој тим да догура бар до полуфинале.

Милан има да го јаде немиен викендов ако бар играме 70% од тоа денес. (без задњите 10 мин) :)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.597
Барем 2 разлика со Милан. Очајни се во одбрана. Вчера Ливерпул 5 можеше да им заштрафи, и покрај што 2 гола паднаа од корнер, и еден по грешка на Павлович.
Кога можеше Парма и Торино да ги растртат, можеме и ние.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.984
Zadnji 5 sezoni, ova e samo vtor pat Siti da ne dadat gol doma, valjda e tocno infovo sega vidov od eden sto rabotese u fcinternews.
Dovolen podatok za denesnovo izdanie, izginaa site, ne bi kritikuval nikogo negativno, krv se ispluka na teren i go dobivme ona sto sakame sekogas da go gledame od onie sto se izlezeni na teren, vklucitelno i Inzagi koj dobro ja postavi denes igrata.

Barela MOTM, totalno zasluzeno.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.355
Поени од реакции
113.666
Кога ќе видам како изигравме вчера, а како против Монца ми иде да му влепам таков шамар на Инзаги така што ќе се чуди 6 дена што го снашло. Ок е Урко, ајде наречи ме Стек Коксал Баба све ти ебам и тебе и на комплетниот твој комшилук, иако реални да бидеме нема што да понуди твојот комшилук.

Ја глеав емисијана на Арена после мечот, ептен ги пофалија Турам и Тареми за дефанивниот дел од нивните задачи, го затвориле Родри и го угасиле како пикавец. Ми се свиѓаат вакви докторски дисертации од дон Инза, ама па онакви бламации како со Монца од такт ме вадат. Тепај го Милан 15-0 и демонстрирај моќ. Победи ја после Ѕвезда 19-0 и демонстрирај сила.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Игравме против најсилниот тим во светот, најтешкото гостување во светот.

Јас сум презадоволен од тоа што го видов. Инзаги се постави перфектрно.

Видов зрел тим кој може да се спротистави на секој, дури и без Лаутаро кој треба да биде носител на тимот.

Барела одигра за чиста 10ка, Ачерби на ниво на задачата, а позитивно ме изненади и Карлос Августо. Тареми од кој не очекував многу ме демантира и засега мора да игра пред Лаутаро. Зиелински исто мора да игра пред Мики. Ама долга е сезоната треба да има простор за сите.

Сега е важно да нема опуштање и да си ги згаземе комшиките за дербито викендов.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.953
Многу очекуван и рутиниран бод против големиот Манчестер Сити.
Не знам зошто на темава владееше тешка депресија, јад и очај. Лигава горе доле ни е освоена, нема тим што може да конкурира, па затоа си тераме како Сити во Премиер Лига. Ќе почнеме споро, ќе темпираме форма и на крај ќе ги сомелеме сите.
Вчера повторно мастерклас на Инзаги. Втор пат целосно го неутрализира Сити и го надмудрува Пеп. Се гледаме со нив повторно во април или мај.

Зиелински е одлично засилување, перфектно се вклопува со Чалха и Барала. Проблемот со него е што имам впечаток дека нема капацитет за 90ка. Таму некаде околу 70та почиња да се бори за здив и да се гуши. Ама па Мики има уште фудбал во него, па одлично ќе ги надополни тие 20тина минути. Фратези не го очекувајте лево во средина, он му е планиран за десната позиција. Ќе добива минутажа кога ќе треба да се одмори господинот Барела и тоа е тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.355
Поени од реакции
113.666
роблемот со него е што имам впечаток дека нема капацитет за 90ка
Повреден беше на почеток на сезона, затоа не е скроз за 90ка спремен. Мислам дека тројката у средина треба да биде Барела-Хакан-Зелински, зборам онаа бетон тројка што ќе е најстандардна, инаку јасно е дека сезонава ќе има доста ротации и дека нема цело време истите 11 да играат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Зиелински е одлично засилување, перфектно се вклопува со Чалха и Барала. Проблемот со него е што имам впечаток дека нема капацитет за 90ка.
За ова збореше тој гостинот на Арена а и Анчелоти пред некој ден имаше изјава дека играчите што касно се приклучиле после Европското, Олимпијадата и Копа Америка, сеуште се у припремен период, 5 недели им требало за комплетно да влезат у физичка спремност.
Затоа се малце мртви, не само нашите играчи туку општо сите фудбалери, затоа и мртви резултати и бледа игра глеаме овие неколку кола.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.014
Поени од реакции
9.681
Налетал некој на добар highlights од текмата вчера да сподели?

Kajgana Shop

На врв Bottom