А кој го има напишано членот 1 и членот 2?За конверизијата немам што да кажам. Ама дека „ограничена за распределба, можат со една одлука да ги претворат во расположливи“ тоа малце потешко. Нека ме поправи некој ако не е така, ама еднаш во ограничени и амин после, толку, нема враќање назад. Тие пари влегуваат во сопствени средства и пресметки на адекватност на капитал.
Прегледај го приврзокот 427682
Грешка или не, само времето ќе даде одговор. Најмногу во Македонија ме загрижува балонот што се формира на пазарот на недвижнини...Тешка геостратешка грешка !
Mnogu lesno moze se da si dojde vo normala samo drzavara da im lupne danok na imot na firmive sto gradat i site sto imast po 100 i povede neprodadeni sakale nejkele ke mora da gi prodavaat i site fizicki lica koj imaa isto taka poveke stanovi danok na vtor tret cetrt da vidis kako se ke si fojde na svoe mesto.A kako sto imam info mnogu brzo ova ke dojdeГрешка или не, само времето ќе даде одговор. Најмногу во Македонија ме загрижува балонот што се формира на пазарот на недвижнини...
Ke si dojde centar na 1600 do 1800Mnogu lesno moze se da si dojde vo normala samo drzavara da im lupne danok na imot na firmive sto gradat i site sto imast po 100 i povede neprodadeni sakale nejkele ke mora da gi prodavaat i site fizicki lica koj imaa isto taka poveke stanovi danok na vtor tret cetrt da vidis kako se ke si fojde na svoe mesto.A kako sto imam info mnogu brzo ova ke dojde
Е баш тоа ме плаши!Mnogu lesno moze se da si dojde vo normala samo drzavara da im lupne danok na imot na firmive sto gradat i site sto imast po 100 i povede neprodadeni sakale nejkele ke mora da gi prodavaat i site fizicki lica koj imaa isto taka poveke stanovi danok na vtor tret cetrt da vidis kako se ke si fojde na svoe mesto.A kako sto imam info mnogu brzo ova ke dojde
Автоматски споено мислење:
Ke si dojde centar na 1600 do 1800
E zosto te plasiЕ баш тоа ме плаши!
I za tie sto ke kupuvaat pa ke trebaat kreditiE zosto te plasi
КБ Брокер, ако почнуваш, 0.75 + 0.2 + 0.1%Dali nekoj moze da mi kaze kolku e brokerskata provizija na KB Broker, provizijata na CDHV i berzanskata provizija ?
Прочитав. Втора понуда од КБ нема да има. Јас сепак затворив периодов со 3200 и 30% ќар. Доволно. Понатамошни игри не ме интересираат. Се надевам нема да помине како Еуростандард или Кумановска банка. Овие речиси 22% од Пелистерка не се малку, а и никогаш ситните акционери не прифаќаат сите од оваа или онаа причина. Сега не ми е веројатно дека прагот ќе биде достигнат. Пасивно ќе пратам од страна.Пелистерка АД: Понудата на Комерцијална за откуп на акциите на Стопанска банка АД Битола не е соодветна со вредноста на банката - Скопје1.мк
„Како носители на 21.85% од акциите на Стопанска банка АД Битола, сакаме да укажеме на севкупната македонска јавност, но и на сите други помали акционери дека понудата од страна на Комерцијална банка од 3200 денари по акција е целосно несоодветна и не е ниту блиску до книговодствената вредност...skopje1.mk
Интересно... што мислите, реален став или пак борба за подобра понуда