Види момциве можат да играат фудбал, Мики носоња не игра голема улога ако овие решат дека ќе ораат терен и ќе тепаат пајаци у гол. Седло и Чеде се видена прича, ја би Пандев селектор па да им ебе мајка по струмички и така не разбрани да влетаат на терен и да земаат бодови.Не си играјте бајрам со умот, моментално сме во позиција шо освен репрезентации од типот на Фарски, Ерменија и слични борании со ниту една не можиме да се носиме.
Сите сакаме да е поинаку ама реалноста е таа
Можат да играат ама немаат ниту играчка форма ниту константност. Пиша некој поназад, пола играчи играат во бош лиги, неколку играат во добри екипи ама имаат слаба минутажа.Види момциве можат да играат фудбал, Мики носоња не игра голема улога ако овие решат дека ќе ораат терен и ќе тепаат пајаци у гол. Седло и Чеде се видена прича, ја би Пандев селектор па да им ебе мајка по струмички и така не разбрани да влетаат на терен и да земаат бодови.
Пандев знае како се дава гол и како се победува. Ќе им крене фудбалски дух на момциве и жед за победа.Пандев со неговите италјански ееее паузи сигурно ќе им ебе матер... Немаме ни тренери, ниту играчи, тоа е што е, убаво е барем да победуваме како вчера.
Од играч до тренер голема е разликата.Пандев знае како се дава гол и како се победува. Ќе им крене фудбалски дух на момциве и жед за победа.
Не ми изгледаше на ефе повише ми идеше нагоре па падна доле, може ја сум видел лошо
Освен Елмас,Муслиу и Столе сите што настапија вчера имаат првотимски статус во своите клубови. Малку е чудно што не доби шанса на овие 2 меча Трапановски, а дечкото реално си гази во Данди Јунајтед.Najgolem problem e sto skoro nieden reprezentativec nema prvotimski status vo klubovite kade sto igraat.. dzabe talentot koga si bara aktivno igranje.. od treniranje i sedenje na klupa bez da imas oficijalen nastap za ekipata kade sto igras ne ide be bato..
На крај се радуваше како да се пласирал на ЕвропскоИмам впечаток дека за селекторот и неговите поддржувачи ја имаме добиено Англија, а не Ерменија според количеството радост што го изнесуваат по социјалните медиуми.
Ова го мериш некако за да процениш дали е многу или малку во зависност од противникот?Имам впечаток дека за селекторот и неговите поддржувачи ја имаме добиено Англија, а не Ерменија според количеството радост што го изнесуваат по социјалните медиуми.
Па реално, победава му го спаси газот инаку уште поголем притисок ќе имаше од јавноста за оставка да даде. Не дека нешто се замараат во ФФМ што мисли јавноста, а и што покажуваше статистката, дека пред Ерменија,1 год немавме победа.На крај се радуваше како да се пласирал на Европско
После поразот од Андора, макар и да била наместена, на овој не би му дал ни Партизан од Обршани да го води.(Цапар под итно да се пензионира)
A nie pa jakata repka sto sram bilo 1 god da nemame pobeda...Па реално, победава му го спаси газот инаку уште поголем притисок ќе имаше од јавноста за оставка да даде. Не дека нешто се замараат во ФФМ што мисли јавноста, а и што покажуваше статистката, дека пред Ерменија,1 год немавме победа.