Linkin Park

zarkojames

Predator233
Член од
15 јули 2017
Мислења
70
Поени од реакции
20
Ич не ми се по ќеиф....
Иам едно цеде дома....
Не ми се свиѓаат.....
И мразам коа ке рече некој дека свиреле хардокр....
Уствари е тоа електроника.....
не е електроника у буквално
ова е нешто и хардкор и електрика поради ланчпадот а у главно мене онака ми топ течките сега ептен ги погодиа пошо пејачот им се обеси.[DOUBLEPOST=1509218648][/DOUBLEPOST]
A be so vi e na vas....Linki Park znaat sto pravat...nema nekoj bend sto e pooriginalen od Linkin Park....Edinstven bend so vakov stil na muzika...a i so dosta originalni lirici..mislam edinstveniot bend kojsto ima spoeno ljubov i politika vo edna pesna....ZAKON :music3:
се согласувам братче многу им је јака музиката сега малце ги трогнаа со смрта на честер

D

dARK_ElementaL

Гостин
мене ми се втор омилен бенд. Омилена песна од нив ми е lost in the echo.

Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
346
новава пејачка разочарување некако, ќе вадат нов албум, но не верувам дека некој ќе го слуша.
По Шинода го чекаш Честер и добиваш нешто сосема друго. Пријатно за слух ама не е Честер и не е Линкин Парк.
Јас ќе ги следам во чест на Честер Бенингтон.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.342
Поени од реакции
38.476
Богохулие.

Подобро да го оставеа бендот да згасне во чест на Честер, вака само се испосраа на се свето што створија. Очекувам распад система.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.432
Поени од реакции
5.458
Абе како да згасне музички бенд кој прави милиони $ и има кохезија и соработка меѓу сите членови.
Ај сеа, Стиб Џобс умрел да престане Apple со производство. Умот и креаторот на брендот го нема повеќе... глупости...

Ко прво Шинода е креатор на Linkin Park, што сака ќе прави со бендот. Ко второ пејачкана е ОК, се гледа овај слуша зошто е одбрана, го има истиот тој raspy voice ко ќе пее високо...
Искрено се надевам ќе се подвратат на старите денови ко ги извадија Hybrid Theory и Meteora. и ќе внесат малку пожесток звук.

Добри се, нека фураат

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.195
Поени од реакции
2.193
Има кавер бендови на Линкин Парк кои звучат по-линкин парковски од сегашниот линкин парк.
Девојкава не требала да го прифати предизвиков, премногу е за неа. А и голем притисок. Звучат сеа ко гуано ејпс, нешто женски вокал се дере, покажува некоја лажна агресија и сл. Недопадливо во секој случај.

Член од
20 мај 2023
Мислења
585
Поени од реакции
2.598
Дајте им шанса бе, времето ќе покаже. Посебно девојкава гледам многу хејт добива. Оделе со избор на девојка, нешто ново, промена. Ваљда ако беше било кое машко уште поголем хејт ќе имаше и убедувања дека истиот тој се труди да го копира Честер.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.631
Поени од реакции
8.063
Ја слушнав таа новата песна ама фали вокалот на Честер иако со женскиов вокал го имаат тој стил.

Сепак подршка што и покрај се наоѓаат начини да гураат понатака и верувам пробуваат нова публика да привлечат со некој промени.

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.410
Поени од реакции
13.421
Јас пак ги подржувам во изборот за женски вокал. Мислам дека тоа и беше целта, да почнат со нов стил и да се двојат на тој на Честер. Ако беше маж ќе го копираше Честер, а немаше да може и ќе беше ефтина копија. Вака, додека не создадат нови песни, ќе праат препеви на стари но со женската ќе биде поразлично.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.578
Поени од реакции
42.084
не е хејт, пејачката е многу лоша. Еве како ја пее намб.

Требало да најдат некој јак машки вокал, па и да го дигне нивото дури од тоа на Честер.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.342
Поени од реакции
38.476
Или барем ако веќе тргнале по тој пат да не ги пејат старите песни, нека градат нов концепт.

Kajgana Shop

На врв Bottom