Linkin Park

• Креатор на темата Креатор на темата High_Voltage
  • Време на започнување Време на започнување
Кога би сакал некој да настапува дефинитивно би биле они. Мислам дека на нивната музика би можело да се направи најголемата шутка во македонија:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кога би сакал некој да настапува дефинитивно би биле они. Мислам дека на нивната музика би можело да се направи најголемата шутка во македонија:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мислиш нешто вакво

Скренаа јапонците :)

Мислиш нешто вакво

Скренаа јапонците :)

Јапонците можеби сктенале ама замисли коаг ке скренат Македонците

Верувај многу е покрваво во живо!?!?!?!?!?!? ОД ИСКУСТВО

Јапонците можеби сктенале ама замисли коаг ке скренат Македонците

Верувај многу е покрваво во живо!?!?!?!?!?!? ОД ИСКУСТВО
леле ама јака пуцаљка беше на архангееееелллллллллл
4 дена после тоа сите коски ме болеа, на убер македонише толку диво беше шо од местото каде што скокав се поместив за 20ина метри поназад и тоа несвесно, и мн ме бендиоса шо беше мн фер
ако некој падне одма го дигаа и тие работи, едно време еден другар му влезе срча во чизмата и овој ја дигна ногата и незнам на кој му текна го дигнаа на раце
лудило беше на архангел

леле ама јака пуцаљка беше на архангееееелллллллллл
4 дена после тоа сите коски ме болеа, на убер македонише толку диво беше шо од местото каде што скокав се поместив за 20ина метри поназад и тоа несвесно, и мн ме бендиоса шо беше мн фер
ако некој падне одма го дигаа и тие работи, едно време еден другар му влезе срча во чизмата и овој ја дигна ногата и незнам на кој му текна го дигнаа на раце
лудило беше на архангел

Гледам и ти си си поминал суѕпер, КОЈ зане може сме се шуткале а не сме знаеле кој е кој:pos2::pos2:. Али супер беше само се надевам нема да умре во скоро време типот да се исшуткаме на неговата музика уште троа............:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

И за да не биде ОФФТОПИК еве ке речам дека истопто би го правел и на LP. Мислам дека не би престанал да рипам додека не ми падне шеќерот и би се шуткал додека не ми се разминат притисоците:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Гледам и ти си си поминал суѕпер, КОЈ зане може сме се шуткале а не сме знаеле кој е кој:pos2::pos2:. Али супер беше само се надевам нема да умре во скоро време типот да се исшуткаме на неговата музика уште троа............:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

И за да не биде ОФФТОПИК еве ке речам дека истопто би го правел и на LP. Мислам дека не би престанал да рипам додека не ми падне шеќерот и би се шуткал додека не ми се разминат притисоците:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
и јас сум истиот, ма да на ЛП не е многу музиката за шутка
мене ЛП многу повеќе ме опуштаат, ми го вадат бесот однатре

и јас сум истиот, ма да на ЛП не е многу музиката за шутка
мене ЛП многу повеќе ме опуштаат, ми го вадат бесот однатре

Вадење бес однатре = шутка

Иако во право си за LP и различната музика која ја прават, дефинитивно Архангел се за нив дедовци со искуство кои можат да направат иста гужва со една десетина од луѓето кои они ги имаат на концерт........:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ООООО ја БАРАВ ТЕМАВА ! за Линкин Парк немам зборови...според мене имаат најубави ТЕКСТОВИ...чуствата се нај нај најизразени додека не го прочиташ текстот заедно додека трае песната мислам нема да го осетиш тоа чуство...некој убави песни: Bleed it out , I tried so hard , Given up , Numb и уште МИЛИОН !

Хм, Линкин Парк... Hybryd Theory и Reanimation = најдобри ствари што некад ги издале. И Meteora не беше лош, ама Minutes to Midnight.. не е тоа тоа, иако ја сакам Given Up. Целиот албум е премек за како претходно звучеа, и очигледно е дека сакаа да се пробијат во мејнстримот и успеаја. Ама тоа не го менува фактот дека некогаш правеа супер материјал кој вреди да се слуша :)

LINKIN PARK RULES!! најдобри песни им се : bleed it out , in the end , numb , we made it , faint , crawling , one step closer.... туку сите се добри :wink:

Им имам слушано доста постари песни и можам да кажам дека се еден од подобрите бендови кој заслужува почит.

Numb , Faint , Don't Stay , Pushing me away , By Myself .... Лош Збор да не чуам за ЛП ...... SIMPLY RULZZZ !!!! :))))

Не спорам дека се добри музичари но нивниот стил воопшто не го сакам......

Најдобра активна група според мене. Албумите Meteora и Hybrid Theory се закон. Штета што не продолжи соработката со Don Gilmore кој ги продуцираше овие два албума и на Minutes to midnight па песните во него се "помеки". Инаку да Linkin Park знаат да го извадат бесот од мене и се надевам дека нема да не одмине секоја нивна турнеја и дека ќе ги видам додека не сум престар за шуткање :)

Воскресение.

Ова од новиот албум што ќе искочи на 26ти овој месец.
Се надевам дека ќе биде по хард од ова и да не биде како thousand suns.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom