Кога би сакал некој да настапува дефинитивно би биле они. Мислам дека на нивната музика би можело да се направи најголемата шутка во македонија
Јапонците можеби сктенале ама замисли коаг ке скренат МакедонцитеМислиш нешто вакво
Скренаа јапонците
леле ама јака пуцаљка беше на архангеееееллллллллллЈапонците можеби сктенале ама замисли коаг ке скренат Македонците
Верувај многу е покрваво во живо!?!?!?!?!?!? ОД ИСКУСТВО
Гледам и ти си си поминал суѕпер, КОЈ зане може сме се шуткале а не сме знаеле кој е кој:pos2::pos2:. Али супер беше само се надевам нема да умре во скоро време типот да се исшуткаме на неговата музика уште троа............леле ама јака пуцаљка беше на архангееееелллллллллл
4 дена после тоа сите коски ме болеа, на убер македонише толку диво беше шо од местото каде што скокав се поместив за 20ина метри поназад и тоа несвесно, и мн ме бендиоса шо беше мн фер
ако некој падне одма го дигаа и тие работи, едно време еден другар му влезе срча во чизмата и овој ја дигна ногата и незнам на кој му текна го дигнаа на раце
лудило беше на архангел
и јас сум истиот, ма да на ЛП не е многу музиката за шуткаГледам и ти си си поминал суѕпер, КОЈ зане може сме се шуткале а не сме знаеле кој е кој:pos2::pos2:. Али супер беше само се надевам нема да умре во скоро време типот да се исшуткаме на неговата музика уште троа............
И за да не биде ОФФТОПИК еве ке речам дека истопто би го правел и на LP. Мислам дека не би престанал да рипам додека не ми падне шеќерот и би се шуткал додека не ми се разминат притисоците
Вадење бес однатре = шуткаи јас сум истиот, ма да на ЛП не е многу музиката за шутка
мене ЛП многу повеќе ме опуштаат, ми го вадат бесот однатре