Ja pamtam vividno oti mi bese strav, epten mal bev na ps1 ili 2 ja imam igrano so save karticki. Ja probav ps4 novata verzija pred nekoja godina i ne se zaigrav mnogu, outdated mehaniki.
Сите Аое им се римастер и многу јако име се преработени секако и со додадени нови цивилизации и технолошко модерни апдејти а сепак е задржан оригиналниот вајб.Прегледај го приврзокот 428588
Добро хајпнат е некој за ова, или само јас сум ептен?
Во топ 10 ми е.
Ова го чекав над 10 години! И ме бендисува шо е римејк а не обичен римастер.
Гледам на Стим стандард верзијата е 29е, што е онака... ок.
Али има и премиум верзија што е за 20е поскапа, а читав дека имаат плус контент со нов(и) бог(ови).
Ќе треба ваљда да ја барам на друго место троа поевтино, али секако ја играм во премиум.
Сингл ами како... ?!!!single player
Разграничи уште од старт кој е side quest а кој main. Многу заглавуваат пешачејќи на почеток за небитни ствари и ја прекинуваат нарекувајќи ја walking simulator.Death Stranding
Faceit не ми се влегува од косовари кои урлаат како мајмуни во зоолошка.Мултиплеерот/ПвП-то ти е жариштето на ретардизмот во гејмингот!
....
Не знам што се навлеков, али еве последниов месец подвлегувам на CS2 и во рок од 5 мин. зажалувам.
Да, тоа е единствената опција ако си ептен напален на овие жанрови.Вакви игри строго во петка. Никако два-тројца или не дај боже соло.
Целосно си во право.Сингл ами како... ?!!!
Вакви игри да не ги играш сингл плеер и да ги целиш строго за мултиплеер треба да си ретардиран. Сквернавиш стори и сѐ што ти го пружа играва за во сингл, а има доста!
Мултиплеерот/ПвП-то ти е жариштето на ретардизмот во гејмингот!
....
Не знам што се навлеков, али еве последниов месец подвлегувам на CS2 и во рок од 5 мин. зажалувам.
Тоа е едиснтвеното нешто што го подигрувам од тој тип. Али како што кажав, после 5 мин. ме убива нерева и се гасам.
Vo kampanjata samo vo tutorijalot igras so crnec od harlem hellfighters i umiras za 5 minuti. Drugiot del igras so britanec, avstralijanec, italijanec, samo vo DLC igras so zenska beduinka protiv turcite.Оваа е таа од ПСВ каде што црнци се борат за Франција и Британија и каде што има жени иако ни едното ни другото го немало историски ?!