Општи дискусии за игри

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.527
Поени од реакции
2.623
Ја има некој играно Tales of Arise?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.059
Јас имам една мака. Не е дирекно поврзана со темава ама се однесува на игри.
На стим не можам да аднувам пријатели а и да ме аднуваат. Профилот го имам од 2012-13 негде и тогаш можев да го аднувам кого сакам а и да ме аднува. Сега неможам.
Прочитав на нет дека треба или 5 евра да потрошам за да ми се отвори таа опција или треба ншто друго да направам. Може ли некако да се избегне ова ?
Ако не може препорачајте некоја добра игра меѓу 5 и 6 евра.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.116
Поени од реакции
30.183
На стим не можам да аднувам пријатели а и да ме аднуваат. Профилот го имам од 2012-13 негде и тогаш можев да го аднувам кого сакам а и да ме аднува. Сега неможам.
Прочитав на нет дека треба или 5 евра да потрошам за да ми се отвори таа опција или треба ншто друго да направам. Може ли некако да се избегне ова ?
Кажи кој жанр, тематика
Doom Eternal ти е на попуст сега, околу 10eur
Asseto Corsa ја има за 4.99
Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99
Fallout New Vegas 4.99

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.059
Кажи кој жанр, тематика
Doom Eternal ти е на попуст сега, околу 10eur
Asseto Corsa ја има за 4.99
Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99
Fallout New Vegas 4.99
Не е поентата каква игра сакам. Поенатата е дали може некако да го избегнам ова глупо правило за да аднам пријатели.

4.99 не ми вршат работа. 5.00 и нагоре.
Секако дека 50 евра нема да дадам за да аднам пријател.

Фала ти за советот за Дум иако оваа е таа најмалце што ја сакам заради тоа гејмплејот на стероиди.
Автоматски споено мислење:

edit:
Препоракава : "Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99 " ме изненадува. Чудно ми е ти да препорачуваш ваква воукерски усрана игра.

Последно уредено:

kazanski

чилакс
Член од
3 октомври 2011
Мислења
492
Поени од реакции
532
дали може некако да го избегнам ова глупо правило за да аднам пријатели.
Не можеш, ама мислам дека може да ставиш $5 на акаунт и да ти се “отклучи“ опцијата. Без да ги мораш да ги потрошиш одма.

Borderlands 2 и 3 ти се на попуст, Skyrim, Witcher 3..

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.431
Поени од реакции
3.502
Мислам дека можеш со финта. Friends -> add
1723510538155.png

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.116
Поени од реакции
30.183
Препоракава : "Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99 " ме изненадува. Чудно ми е ти да препорачуваш ваква воукерски усрана игра.
Battlefield5 e wokerskata, ovaa e i so podobar gameplay.

E

enzo8

Гостин
Treba da go zgolemuvas levelot na Steam profilot, toa se pravi so onie Badges i onie game cards sto gi dobivas od igranje, gi kombiniras i kacuas level, da sednam na PC i ke ti pratam screenshots ako ne me razbra.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.059
Мислам дека можеш со финта. Friends -> add
Прегледај го приврзокот 426275
Пробав, ми пратија таков код. Полето конфирм ми беше сиво и неможеше да се клика.

Battlefield5 e wokerskata, ovaa e i so podobar gameplay.
Оваа е таа од ПСВ каде што црнци се борат за Франција и Британија и каде што има жени иако ни едното ни другото го немало историски ?!

Treba da go zgolemuvas levelot na Steam profilot, toa se pravi so onie Badges i onie game cards sto gi dobivas od igranje, gi kombiniras i kacuas level, da sednam na PC i ke ti pratam screenshots ako ne me razbra.
Предпоставувавам дека си во право и мислам дека те сфатив затоа што сум 5 лвл и освен некои 100 саата Дота од пред 10 години ништо друго немам играно преку стимот.
Едит : 116 саата Дота и 0.7 саати демото од The last exterminator ( Ова е бумер шутер во стилот на Дум и Дјук Нукем ) .

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.431
Поени од реакции
3.502
Пробав, ми пратија таков код. Полето конфирм ми беше сиво и неможеше да се клика.

Оваа е таа од ПСВ каде што црнци се борат за Франција и Британија и каде што има жени иако ни едното ни другото го немало историски ?!

Предпоставувавам дека си во право и мислам дека те сфатив затоа што сум 5 лвл и освен некои 100 саата Дота од пред 10 години ништо друго немам играно преку стимот.
Едит : 116 саата Дота и 0.7 саати демото од The last exterminator ( Ова е бумер шутер во стилот на Дум и Дјук Нукем ) .
Со линкот пробај, мора да сака.

kazanski

чилакс
Член од
3 октомври 2011
Мислења
492
Поени од реакции
532
Зашто бе не ?!
Па ДУМ ми е омилена ама сепак ја играм со модови.
не “не“ туку ЌУТЕК, дека ги класифицираш во “бумерски шутери“.
Прееска паднав у муабет со другари за игри во 90те (поради тебе).
Hexen, Heretic, Doom 3D, Wolf 3D, Duke Nukem, Shadows over Riva, Alone in the Dark...
edit: Terror from the Deep, или XCOM сега што е.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.078
не “не“ туку ЌУТЕК, дека ги класифицираш во “бумерски шутери“.
Прееска паднав у муабет со другари за игри во 90те (поради тебе).
Hexen, Heretic, Doom 3D, Wolf 3D, Duke Nukem, Shadows over Riva, Alone in the Dark...
edit: Terror from the Deep, или XCOM сега што е.
Flashback од интернет кафиња. :)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.059
Flashback од интернет кафиња. :)
Овој период не постоеа интернет кафиња. Овие се од почетокот на 1990тите до средината. Интернет кафињата се отвараа од крајот на 90тите и почетокот на 2000тите. Кантер, Халф Лајф, Кол ф Дјути, Медал оф Анр, Батлфилд ...ове се повеќе асоцијација за тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom