Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 3.992
- Поени од реакции
- 9.305
Да бе, до техниката еЕстетски како се задоволува жената? Можеш ти и 2 метра кур да имаш, до техниката е
Да бе, до техниката еЕстетски како се задоволува жената? Можеш ти и 2 метра кур да имаш, до техниката е
На мажи општо. Мене лично било која жена да ја гледам како се задоволува не ми удира на его.Мажи или маж и? Две различни теми
Некои мажи уживаат да ги гледаат своите жени како се самозадоволуваат, но не и со дилдо, тука одма има его инпут
Автоматски споено мислење:
Ами шо да ти речам, ако сама мастурбира а нејќе секс со него тогаш мигрена е одличен изговор и на крајот како ќе одржиш врска а камоли брак без секс, еве јас не знам Владе кажи ми ти.
И својата? Со дилдо поголемо од твојот пенис?На мажи општо. Мене лично било која жена да ја гледам како се задоволува не ми удира на его.
Боље кукла него некоја живаНе иде тоа со дилдото.....замисли муж ти да го фатиш дома како растура некоја кукла?
Нека не те лажат поинакуДа бе, до техниката е
Дилдото е пластика, гума. Јас сум крв и месо. Малце ќе ме замисли ако секогаш дилдото и е поинтересно него јас.И својата? Со дилдо поголемо од твојот пенис?
Автоматски споено мислење:
Боље кукла него некоја жива
Слабо фантазија ви работи, може сака дабл пенетрејшн жената, може замишља генг бенг, боље со дилдо или со комшијата?Дилдото е пластика, гума. Јас сум крв и месо. Малце ќе ме замисли ако секогаш дилдото и е поинтересно него јас.
Тебе нема да те направи љубоморна или да те загрижи фактот дека маж ти / дечко ти повеќе време поминува со Десанка на порнхаб него со тебе во кревет ?
Па да биде и потрагично не гледа нешто спротивно од тебе ( црнкињи, азијки) за да се стимулира туку баш гледа физички слични или исти на тебе .
Нема време он за десанка, коски и кожа го направив човекот, може гледа slow sex, sensual once a monthДилдото е пластика, гума. Јас сум крв и месо. Малце ќе ме замисли ако секогаш дилдото и е поинтересно него јас.
Тебе нема да те направи љубоморна или да те загрижи фактот дека маж ти / дечко ти повеќе време поминува со Десанка на порнхаб него со тебе во кревет ?
Па да биде и потрагично не гледа нешто спротивно од тебе ( црнкињи, азијки) за да се стимулира туку баш гледа физички слични или исти на тебе .
Затоа сеуште си немажена.Слабо фантазија ви работи, може сака дабл пенетрејшн жената, може замишља генг бенг, боље со дилдо или со комшијата?
Зошто нудам алтернативни објаснувања?Затоа сеуште си немажена.
Натажена, не маженаЗошто нудам алтернативни објаснувања?
Туго, останав стара мома
Ти не нудиш ништо, затоа си сама.Зошто нудам алтернативни објаснувања?
Туго, останав стара мома
Само у фантазија... трпам да маам, да маамТи не нудиш ништо, затоа си сама.
Нооо тоа може да се промени за миг! Трпиш синџири и камшици?
Кај и да е ќе дигнам бело знаменце, до тука билоНатажена, не мажена
Може и тој сака трисом со жена му и црнкиња, жена му и азијка. Може не со жена му (поради психички блокади) но со иста како жена му и една спротивна на неа.Слабо фантазија ви работи, може сака дабл пенетрејшн жената, може замишља генг бенг, боље со дилдо или со комшијата?
Десанка.Може и тој сака трисом со жена му и црнкиња, жена му и азијка. Може не со жена му (поради психички блокади) но со иста како жена му и една спротивна на неа.
Може со жена му и иста како неа. Филм може му прават 2 сестри или близначки .
Боље со десанка и фантазијата или со 2 колешки од работа или 2 курви црнкиња и азијка ?
И вас слабо ви работи фантазијата.
Не, не реков дека е лоша мастурбацијата, туку дека е лошо тоа што наместо да разговара со жена му за тоа што го мачи, одлучил да бара помош на кајгана форум.Јас не гледам ништо лошо у мастурбација, само шо е оќ коа мажи го прават тоа, а за жени одма нешто и фали, нимфо..