Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Нормално, се шегувам малце ;)
Јас со бивша свеки ептен си се почитував, со цела негова фамилија впрочем.
Само арно од нив сум видела, нема причина да не е така.
Не пишав лично кон тебе, само си се надоврзав за свекрви муабетот, зашто не ми е логично јаболкото толку далеку да падне од стеблото, саде свекрвите на сите ни се криви, а мажите идеални.

Очите во тил ми одат кога ќе прочитам/слушнам, свекрвата им го расипала бракот. Ако ко пар не се созреани за живот освен онаков во кој други им диригираат, сами се за тоа криви.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
Не пишав лично кон тебе, само си се надоврзав за свекрви муабетот, зашто не ми е логично јаболкото толку далеку да падне од стеблото, саде свекрвите на сите ни се криви, а мажите идеални.

Очите во тил ми одат кога ќе прочитам/слушнам, свекрвата им го расипала бракот. Ако ко пар не се созреани за живот освен онаков во кој други им диригираат, сами се за тоа криви.
Потполно се согласувам и исто мислам.
Не се мажиме со малолетни деца, ако сами не се свесни како треба да се однесуваат, не им е крива за тоа мајка им.

Член од
22 август 2022
Мислења
538
Поени од реакции
1.780
Очигледно немаш поима колку Македонки се омажени со странци. Неважно, дај Боже сите да се со некој со кој си го нашле раатот во животецов.
Да прашаш кој било друг народ сем нас и Србите да си ги опише нивните жени , уште на престол не ги ставаат. Затоа си имаат полни раце работа...и дома и надвор и никој од тие странци што ги знам женети со мк жени нема вакво размислување така што да не им се секирате, со тие што ги викате мали здепасти гадни и не знам какви (притоа и мајки и сестри си опишуваат со ова јер Ото фон Бизмарк), карванот си врви и ич не им е лошо, оџакот им чади. А, на такви какви што ги опишав погоре, фала Богу не се сите исти, им останува одредени фрустрации од неизживеаност на одредено поле вешто да ги маскираат во пцовки под секоја втора фб вест на чијашто слика има жена.

Потполно се согласувам и исто мислам.
Не се мажиме со малолетни деца, ако сами не се свесни како треба да се однесуваат, не им е крива за тоа мајка им.
Се' почнува и завршува со мажот. Кога стварно си ја сака жена му, Нимиц вода може да му носи каков медијатор е и како на секого беспрекорно му го покажува местото. Ако мажот те сака и со неговите нема да имаш проблеми или од истите ќе си изолирана. Мажите ако ги гледаме како отворени и непосредни, натпросечно се интелигентни во вртење вода на своја воденица. Еве го еден другар, нема жена за којашто не изиграваше морален судија, кога ја зеде дотичната... чорбаџи Теодос стана кум Давадос,ако ме разбирате . Негова теорија: ,,секоја домаќинка може да стане к**ва и секоја к**ва може да стане домаќинка, а второто е поголем себап."

@Генерал мислам дека е најблиску до моето мислење, од двете страни убаво разгледал , ама ете тој нов бран на мажи и жени, нешто што порано врзувало, сега лади и го прави монотоно.

Јас ради тие модерни бранови да речеме многу се воздржував да се поставам заштитнички, да го негувам ако се разболи и слични работи. Психолозите ја зезнаа работава, викаат ако многу заштитнички и неговно се поставиш према мажот , он ќе почне да те гледа како втора мајка и ќе почне да бара замена за местото на жената. Ги учат и мажите и жените да вложуваат труд во,за една здрава и зрела врска, потполно непотребни работи и тоа е тоа.

Последно уредено:
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
Шо спамате со видеава, ботови ебате.

@JBTgirl нормално е да сме заштитнички настроени кон партнерот и тој кон нас, тоа е здрав однос.
Ама непресечена папочна врвка, неважно дали е маж или жена, е многу заебана работа. @Генерал даде и добро објаснување и ќе се согласам дека мајките се тука повеќе криви.
Синчето вол 30 годишен, чекај мамЕ да ти намачка кремче на лепчето, боже ме сачувај.

Не може да е добро детето (машко или женско) да не си го научиш на основни животни вештини, заради само себе, а не ради иден партнер.

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
774
На темата, бидете мангупи кога сте млади, направете углед за себе и имајте пари кога сте постари. Така цело време ќе бидете во милоста на жените.

Јас се обратно правев. :D

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
774
Последно уредено:
Член од
27 јули 2024
Мислења
32
Поени од реакции
28
Ги сакаат добрите ама не пред да се омажат и родат деца туку откако ќе се разведат и сватат дека се со 1 или 2 деца самохрани мајки па тогаш се прават само некој од тие добрите да ги прифати.
ова се од оние *јаките* пи*ки кои ако им пристапи некој добар момак одма го блокираат, не го е*ат ни два посто.После е тоа што го кажуваш.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.037
Поени од реакции
2.471
Да бев убав како Алан Делон или Елвис Присли, немаше со никој да правам муабет. На жените кои ќе ми се пуштаа ќе им велев, марш мори курво една.
Ma lepota e za mali deca, na bogatata vdovica kje i e bitno dali ti sedish vaka ko Delon i dali ti e OK srceto da moze da lapash vijagra.. pocesto

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
774
Ma lepota e za mali deca, na bogatata vdovica kje i e bitno dali ti sedish vaka ko Delon i dali ti e OK srceto da moze da lapash vijagra.. pocesto
Убавината е се, другото ништо не вреди.

А за вдовицата и вијаграта, зависи од вдовицата, ни вијаграта не е семоќна.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
ова се од оние *јаките* пи*ки кои ако им пристапи некој добар момак одма го блокираат, не го е*ат ни два посто.После е тоа што го кажуваш.
Има и друга варијанта но во проценти е помалку застапена.Ги сакаат добрите ама само како најдобри другари за да им служат како рамо за плачење за да имаат на кого да се исповедаат кога дечкото ќе ги заебе, изневери со друга или не дај боже тепа.

Kajgana Shop

На врв Bottom