- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.734
- Поени од реакции
- 8.750
Може тоа секогаш беше планот...Ова не ти требаше. Сега инбоксот вака:
Прегледај го приврзокот 427259
#растурачиназабава
Може тоа секогаш беше планот...Ова не ти требаше. Сега инбоксот вака:
Прегледај го приврзокот 427259
Не пишав лично кон тебе, само си се надоврзав за свекрви муабетот, зашто не ми е логично јаболкото толку далеку да падне од стеблото, саде свекрвите на сите ни се криви, а мажите идеални.Нормално, се шегувам малце
Јас со бивша свеки ептен си се почитував, со цела негова фамилија впрочем.
Само арно од нив сум видела, нема причина да не е така.
Потполно се согласувам и исто мислам.Не пишав лично кон тебе, само си се надоврзав за свекрви муабетот, зашто не ми е логично јаболкото толку далеку да падне од стеблото, саде свекрвите на сите ни се криви, а мажите идеални.
Очите во тил ми одат кога ќе прочитам/слушнам, свекрвата им го расипала бракот. Ако ко пар не се созреани за живот освен онаков во кој други им диригираат, сами се за тоа криви.
Да прашаш кој било друг народ сем нас и Србите да си ги опише нивните жени , уште на престол не ги ставаат. Затоа си имаат полни раце работа...и дома и надвор и никој од тие странци што ги знам женети со мк жени нема вакво размислување така што да не им се секирате, со тие што ги викате мали здепасти гадни и не знам какви (притоа и мајки и сестри си опишуваат со ова јер Ото фон Бизмарк), карванот си врви и ич не им е лошо, оџакот им чади. А, на такви какви што ги опишав погоре, фала Богу не се сите исти, им останува одредени фрустрации од неизживеаност на одредено поле вешто да ги маскираат во пцовки под секоја втора фб вест на чијашто слика има жена.Очигледно немаш поима колку Македонки се омажени со странци. Неважно, дај Боже сите да се со некој со кој си го нашле раатот во животецов.
Се' почнува и завршува со мажот. Кога стварно си ја сака жена му, Нимиц вода може да му носи каков медијатор е и како на секого беспрекорно му го покажува местото. Ако мажот те сака и со неговите нема да имаш проблеми или од истите ќе си изолирана. Мажите ако ги гледаме како отворени и непосредни, натпросечно се интелигентни во вртење вода на своја воденица. Еве го еден другар, нема жена за којашто не изиграваше морален судија, кога ја зеде дотичната... чорбаџи Теодос стана кум Давадос,ако ме разбирате . Негова теорија: ,,секоја домаќинка може да стане к**ва и секоја к**ва може да стане домаќинка, а второто е поголем себап."Потполно се согласувам и исто мислам.
Не се мажиме со малолетни деца, ако сами не се свесни како треба да се однесуваат, не им е крива за тоа мајка им.
Да, очигледно.Значи сега си без пари ?
Помалце трчајлажи, може поеќе среќа ќе имаш.Да, очигледно.
Ama sega si mangup, moz da kjarish bogata vdovicaДа, очигледно.
Да бев убав како Алан Делон или Елвис Присли, немаше со никој да правам муабет. На жените кои ќе ми се пуштаа ќе им велев, марш мори курво една.@Trcajlazi S ne go shamaraj tolko Hepta, moze ima neshto u toa energiite... eto spomnavme mangup i mi izleze ova...
Прегледај го приврзокот 427271
ова се од оние *јаките* пи*ки кои ако им пристапи некој добар момак одма го блокираат, не го е*ат ни два посто.После е тоа што го кажуваш.Ги сакаат добрите ама не пред да се омажат и родат деца туку откако ќе се разведат и сватат дека се со 1 или 2 деца самохрани мајки па тогаш се прават само некој од тие добрите да ги прифати.
Ma lepota e za mali deca, na bogatata vdovica kje i e bitno dali ti sedish vaka ko Delon i dali ti e OK srceto da moze da lapash vijagra.. pocestoДа бев убав како Алан Делон или Елвис Присли, немаше со никој да правам муабет. На жените кои ќе ми се пуштаа ќе им велев, марш мори курво една.
Убавината е се, другото ништо не вреди.Ma lepota e za mali deca, na bogatata vdovica kje i e bitno dali ti sedish vaka ko Delon i dali ti e OK srceto da moze da lapash vijagra.. pocesto
Има и друга варијанта но во проценти е помалку застапена.Ги сакаат добрите ама само како најдобри другари за да им служат како рамо за плачење за да имаат на кого да се исповедаат кога дечкото ќе ги заебе, изневери со друга или не дај боже тепа.ова се од оние *јаките* пи*ки кои ако им пристапи некој добар момак одма го блокираат, не го е*ат ни два посто.После е тоа што го кажуваш.