Зенит 2008ма.Атлетико е единствената екипа шо го има освоено супер купот како освојувач на ЛЕ
Исто така ако не се лажам единствена екипа шо го има победено Реал во финале
Ова за понова ера зборам
Слажам се. Надам се дека нема некое детиште да изгуби главу ради ебани графити.Тија "Делије" од Куманово што се тепаф сс Кумани, обесија би ги на плоштад сс главу надоле да висиф сфе док ке ги пукне глава од премного крф.
А човекот само што ти кажа дека ќе ги врти обратно за да им пукнат главите.Слажам се. Надам се дека нема некое детиште да изгуби главу ради ебани графити.
Па тој ми беше поента.Слажам се. Надам се дека нема некое детиште да изгуби главу ради ебани графити.
Парва далеку дека тоа ке го направи. Ама овие што се собираат 50 на 50 е проблем. И тоа за каква глупост. 2 дена по ред.А човекот само што ти кажа дека ќе ги врти обратно за да им пукнат главите.
Галатасарај 2000та, нема тука нова понова ера не се гледа така на работите. Освоија УЕФА Куп истата година против Арсенал во финале, претходно и со Лидс играа кои тој период беа многу јаки и симпатични за гледање, кога им избодеа и убија 3ца мислам во Турција за жал. Хаџи, Шуќур, после тоа и Жардел, Тафарел голман кој беше репрезентативен голман на Бразил и остали ко Умит Давала, Емре, мислам и Хасан Саш играше тогаш за нив или како и да се презиваше, предводени од Терим, вриеа ко да нема утре.Атлетико е единствената екипа шо го има освоено супер купот како освојувач на ЛЕ
Исто така ако не се лажам единствена екипа шо го има победено Реал во финале
Ова за понова ера зборам
Против Реал, ми текнува.Галатасарај 2000та, нема тука нова понова ера не се гледа така на работите. Освоија УЕФА Куп истата година против Арсенал во финале, претходно и со Лидс играа кои тој период беа многу јаки и симпатични за гледање, кога им избодеа и убија 3ца мислам во Турција за жал. Хаџи, Шуќур, после тоа и Жардел, Тафарел голман кој беше репрезентативен голман на Бразил и остали ко Умит Давала, Емре, мислам и Хасан Саш играше тогаш за нив или како и да се презиваше, предводени од Терим, вриеа ко да нема утре.
Да живеат Гугл и Википедиа.Галатасарај 2000та, нема тука нова понова ера не се гледа така на работите. Освоија УЕФА Куп истата година против Арсенал во финале, претходно и со Лидс играа кои тој период беа многу јаки и симпатични за гледање, кога им избодеа и убија 3ца мислам во Турција за жал. Хаџи, Шуќур, после тоа и Жардел, Тафарел голман кој беше репрезентативен голман на Бразил и остали ко Умит Давала, Емре, мислам и Хасан Саш играше тогаш за нив или како и да се презиваше, предводени од Терим, вриеа ко да нема утре.
Не спомнувај тоа, да не дојде кралицата на гуглањето. Уште на темава ја немаДа живеат Гугл и Википедиа.
Па тој ми беше поента.
Комшиски деца очи ке си извадиф меѓу себе зшто едн си га сака Куманово а друг Ѕвезду или Партизана,а заедно имаф 35 годинке.
Како бе можеф уопште да навиваф за њима.
Ај наши стари океј,тај држава,тија клубови,тој е тој,ама пубертетлие да се тепаф заради србски тим сс наши деца,не ми е јасно.
Барем ти Видук знаеш дека у наше време,Ице Бакља,Фарбан,Грце и остали,колко и да бесфа србомани и за Ѕвезду или Партизана,ипак они бесфа пред сфе Кумани и никад не стављасфа ништо пред сфој клуб.
Никад не сам могаја да ги сфату.
Еве @Partizanen banditen например или Пикса од форум,Пајко(род ми е хаха) како устфари се деси да навиваф првенстфено за српски тим од миљарда тимови у сфет.
Зшто дозволисте ваши родители да ви влијаеф за навивачки пут.
Извињавајте за офтопик.
Мораше да се испуцам.
Онтопик.
Овуј годину,Интер осфаја.
Шалу се,Реал ке биде па на екскурзију.
Pa pojdi od forumov, da pishuvame site kumanovci na kumanovski kako Parva, na kurov ke ni se kachite ao ednoto te isto, peer mozhe na literaturno da pises, mozes da povtoris, nisto ne razbrav, bratu forumov e za makedonci, pisuvaj literaturno odnosno skopsko veleshki dijalekt sto e najblizu do standard. Normalno, toa ne ne pravi srbi, si iame specificen i bogat dijalekt, polesno e da ne razberat Srbi od prost aspekt sto ne se alergichni i arogantni kako skopski pedercinja od tip, peer ne te razbrav sho kazha, kako ja da mu zboru na kineski.
Не знам кои се наши, али у друштво со група Кумановци падна муабет околу тоа колку Македонци, а колку Албанци има у Куманово, и се увредија луѓето кога им кажав Македонци, ми кажаа дека се Срби, а не Македонци. А да, и дека со луѓе од Скопје потешко се разбираат отколку со Срби да речеме.
Али јбг, секој може да биде што сака, па нема љутиш.
Стек, ако ти на 20 години си почнал да пратиш фудбал тоа е твој проблем, некој прва средно увелико више глеал и прател фудбал, и фала богу уште меморијата добро ме служи и многу добро памтам што тогаш се дешавало.Да живеат Гугл и Википедиа.
Изззззззззззвини Урко австралопитекус, смири се.И секој од моја генерација
more sve da ti ebam osven majka ti, i zena ti, od nisto me nerviras.Изззззззззззвини Урко австралопитекус, смири се.