UEFA Champions League - Season 2023/24

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.708
Атлетико е единствената екипа шо го има освоено супер купот како освојувач на ЛЕ
Исто така ако не се лажам единствена екипа шо го има победено Реал во финале
Ова за понова ера зборам

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Атлетико е единствената екипа шо го има освоено супер купот како освојувач на ЛЕ
Ова за понова ера зборам
Зенит 2008ма.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
Тија "Делије" од Куманово што се тепаф сс Кумани, обесија би ги на плоштад сс главу надоле да висиф сфе док ке ги пукне глава од премного крф.
Слажам се. Надам се дека нема некое детиште да изгуби главу ради ебани графити.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.787
Поени од реакции
21.323
Слажам се. Надам се дека нема некое детиште да изгуби главу ради ебани графити.
Па тој ми беше поента.
Комшиски деца очи ке си извадиф меѓу себе зшто едн си га сака Куманово а друг Ѕвезду или Партизана,а заедно имаф 35 годинке.
Како бе можеф уопште да навиваф за њима.
Ај наши стари океј,тај држава,тија клубови,тој е тој,ама пубертетлие да се тепаф заради србски тим сс наши деца,не ми е јасно.

Барем ти Видук знаеш дека у наше време,Ице Бакља,Фарбан,Грце и остали,колко и да бесфа србомани и за Ѕвезду или Партизана,ипак они бесфа пред сфе Кумани и никад не стављасфа ништо пред сфој клуб.

Никад не сам могаја да ги сфату.
Еве @Partizanen banditen например или Пикса од форум,Пајко(род ми е хаха) како устфари се деси да навиваф првенстфено за српски тим од миљарда тимови у сфет.
Зшто дозволисте ваши родители да ви влијаеф за навивачки пут.

Извињавајте за офтопик.
Мораше да се испуцам.

Онтопик.
Овуј годину,Интер осфаја.

Шалу се,Реал ке биде па на екскурзију.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
А човекот само што ти кажа дека ќе ги врти обратно за да им пукнат главите.
Парва далеку дека тоа ке го направи. Ама овие што се собираат 50 на 50 е проблем. И тоа за каква глупост. 2 дена по ред.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Ова за понова ера зборам
Галатасарај 2000та, нема тука нова понова ера не се гледа така на работите. Освоија УЕФА Куп истата година против Арсенал во финале, претходно и со Лидс играа кои тој период беа многу јаки и симпатични за гледање, кога им избодеа и убија 3ца мислам во Турција за жал. Хаџи, Шуќур, после тоа и Жардел, Тафарел голман кој беше репрезентативен голман на Бразил и остали ко Умит Давала, Емре, мислам и Хасан Саш играше тогаш за нив или како и да се презиваше, предводени од Терим, вриеа ко да нема утре.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Галатасарај 2000та, нема тука нова понова ера не се гледа така на работите. Освоија УЕФА Куп истата година против Арсенал во финале, претходно и со Лидс играа кои тој период беа многу јаки и симпатични за гледање, кога им избодеа и убија 3ца мислам во Турција за жал. Хаџи, Шуќур, после тоа и Жардел, Тафарел голман кој беше репрезентативен голман на Бразил и остали ко Умит Давала, Емре, мислам и Хасан Саш играше тогаш за нив или како и да се презиваше, предводени од Терим, вриеа ко да нема утре.
Против Реал, ми текнува.
1:1 во регуларни, со златен гол освоија во продолжетци.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.654
Да живеат Гугл и Википедиа.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.011
Поени од реакции
18.820
Па тој ми беше поента.
Комшиски деца очи ке си извадиф меѓу себе зшто едн си га сака Куманово а друг Ѕвезду или Партизана,а заедно имаф 35 годинке.
Како бе можеф уопште да навиваф за њима.
Ај наши стари океј,тај држава,тија клубови,тој е тој,ама пубертетлие да се тепаф заради србски тим сс наши деца,не ми е јасно.

Барем ти Видук знаеш дека у наше време,Ице Бакља,Фарбан,Грце и остали,колко и да бесфа србомани и за Ѕвезду или Партизана,ипак они бесфа пред сфе Кумани и никад не стављасфа ништо пред сфој клуб.

Никад не сам могаја да ги сфату.
Еве @Partizanen banditen например или Пикса од форум,Пајко(род ми е хаха) како устфари се деси да навиваф првенстфено за српски тим од миљарда тимови у сфет.
Зшто дозволисте ваши родители да ви влијаеф за навивачки пут.

Извињавајте за офтопик.
Мораше да се испуцам.

Онтопик.
Овуј годину,Интер осфаја.

Шалу се,Реал ке биде па на екскурзију.
:oftopik:

Не знам кои се наши, али у друштво со група Кумановци падна муабет околу тоа колку Македонци, а колку Албанци има у Куманово, и се увредија луѓето кога им кажав Македонци, ми кажаа дека се Срби, а не Македонци. А да, и дека со луѓе од Скопје потешко се разбираат отколку со Срби да речеме. :)

Али јбг, секој може да биде што сака, па нема љутиш.

E

enzo8

Гостин
:oftopik:

Не знам кои се наши, али у друштво со група Кумановци падна муабет околу тоа колку Македонци, а колку Албанци има у Куманово, и се увредија луѓето кога им кажав Македонци, ми кажаа дека се Срби, а не Македонци. А да, и дека со луѓе од Скопје потешко се разбираат отколку со Срби да речеме. :)

Али јбг, секој може да биде што сака, па нема љутиш.
Pa pojdi od forumov, da pishuvame site kumanovci na kumanovski kako Parva, na kurov ke ni se kachite ao ednoto te isto, peer mozhe na literaturno da pises, mozes da povtoris, nisto ne razbrav, bratu forumov e za makedonci, pisuvaj literaturno odnosno skopsko veleshki dijalekt sto e najblizu do standard. Normalno, toa ne ne pravi srbi, si iame specificen i bogat dijalekt, polesno e da ne razberat Srbi od prost aspekt sto ne se alergichni i arogantni kako skopski pedercinja od tip, peer ne te razbrav sho kazha, kako ja da mu zboru na kineski.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Да живеат Гугл и Википедиа.
Стек, ако ти на 20 години си почнал да пратиш фудбал тоа е твој проблем, некој прва средно увелико више глеал и прател фудбал, и фала богу уште меморијата добро ме служи и многу добро памтам што тогаш се дешавало.
И секој од моја генерација ја памти легендарната на Лидс со Дејвид Олири, со Видука, Кјуел, Алан Смит подоцна, играа страшен фудбал и таа година Галатасарај направи голем успех елиминирајќи ги нив и потоа и Арсенал во финалето. И тие генерации на турски фудбалери 2 години подоцна донесоа и трето место во свет на СП во Кореа и Јапонија, голем дел од тие играчи играа во Галата.

А конкретно ко помал, дека киснев секоја година во Туриција, навивав за турците и Галатасарај, Шуќур ми беше омилен фудбалер, така да конкретно таа година им ги пратев мечевите у УЕФА што беа пренесувани на МТВ и навивав да освојат, така тоа рандом на википедија ќе ми текне да барам дека колеа англичани у Турција а притоа се правеше муабет за супер куп и утакмица со Реал.

Али ајде бар си собра пар лајкчиња со глупичок неточен форс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom