- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.092
- Поени од реакции
- 1.646
паѓање коефициенто на шкупиZa utre makedonski dubl
Skupi -Voska 1. (1.60) Ova mi e za jak singl,ne deka skupi e nesto posebno,ali vakva voska ako ne ja pobedi ne znam...1.60 itekako ima vrednost
Rabotnicki-Sileks X2...lani sileks im ja pusti 2-3 kola pred kraj,koga site znaevme deka rabotnicki dobiva vo kratovo,mada i bez toa Sileks ima kvalitet da ostani neporazen vo Skopje..Za 1.70 itekako vredi
da si ziv i zdravKakva krava... bankrotirav.
Osaka da pobedi 1.50 koef
All in
All in на тенисерка која се бори со депресија и анксиозност, што очекуваше?Kakva krava... bankrotirav.
Братот лаганица може да си изигра алл ин на Рванда втора лига баскет 1.50 квота, анксиозноста на Осака во неговата одлука не допира ни 0.1%All in на тенисерка која се бори со депресија и анксиозност, што очекуваше?
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Na mega win mozi kaj nas gi ima. @Chronysync @ohrid66 gledam vie sledite rakomet znajte nesto za onie ekipi?Nemozhi da se uplati rakomet ne pratam za zhal
Касно ја видов пораката....тешко е е да се кажит,припреми се и незнајш кој играчи имат донесено Рогановиќ од Ескилстуна,лани дојде со јуниори...батали не играј но ако имаш време гледајги пелистер и вардар,после 2 недели е охридскиот турнир, и ке имаш една слика да ги уплаќаш во октомври во европските купови.....Na mega win mozi kaj nas gi ima. @Chronysync @ohrid66 gledam vie sledite rakomet znajte nesto za onie ekipi?