Кладилница (Генерална дискусија)

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
Za utre makedonski dubl
Skupi -Voska 1. (1.60) Ova mi e za jak singl,ne deka skupi e nesto posebno,ali vakva voska ako ne ja pobedi ne znam...1.60 itekako ima vrednost
Rabotnicki-Sileks X2...lani sileks im ja pusti 2-3 kola pred kraj,koga site znaevme deka rabotnicki dobiva vo kratovo,mada i bez toa Sileks ima kvalitet da ostani neporazen vo Skopje..Za 1.70 itekako vredi

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.298
Поени од реакции
7.019
Za utre makedonski dubl
Skupi -Voska 1. (1.60) Ova mi e za jak singl,ne deka skupi e nesto posebno,ali vakva voska ako ne ja pobedi ne znam...1.60 itekako ima vrednost
Rabotnicki-Sileks X2...lani sileks im ja pusti 2-3 kola pred kraj,koga site znaevme deka rabotnicki dobiva vo kratovo,mada i bez toa Sileks ima kvalitet da ostani neporazen vo Skopje..Za 1.70 itekako vredi
паѓање коефициенто на шкупи :facepalm:

беса има нешто што може да изненади? порасна квотата на шкендија...

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.954
Поени од реакции
8.141
All in на тенисерка која се бори со депресија и анксиозност, што очекуваше?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Братот лаганица може да си изигра алл ин на Рванда втора лига баскет 1.50 квота, анксиозноста на Осака во неговата одлука не допира ни 0.1%

Член од
14 јуни 2021
Мислења
167
Поени од реакции
302
Nekoj sto sledi rakomet moze da gi rangira ekipive na turnirov vo Struga oti gledam gi ima vo kladilnica vo zivo?
Kako stojat Eskilstuna Guif, Paok vo sporedba so nasive Tikves i Struga? @Boce1234 mozebi znajs ti

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
2win nemozam nikako da se najavam od pc na mobilen mozam da se najavam, imaat nekoj problem ili ?

sega probav od rabota bez problem se najaviv, znaci problemot e samo kaj telekabel sto mi e doma mhm

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
Na mega win mozi kaj nas gi ima. @Chronysync @ohrid66 gledam vie sledite rakomet znajte nesto za onie ekipi?
Касно ја видов пораката....тешко е е да се кажит,припреми се и незнајш кој играчи имат донесено Рогановиќ од Ескилстуна,лани дојде со јуниори...батали не играј но ако имаш време гледајги пелистер и вардар,после 2 недели е охридскиот турнир, и ке имаш една слика да ги уплаќаш во октомври во европските купови.....
сега најдов нешто ,гуиф донесле 4 нови играчи и целта му била финале со Пелистер,во припремен период одиграле 3 утакмици 2 победи еден тесен пораз

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom