Kaj Голден бич. Горица 1Каде се наоѓа плажата Горица?
После кај Титова вила/инекс горица Горица 2
Кај тобоганот Горица 3
Kaj Голден бич. Горица 1Каде се наоѓа плажата Горица?
Mislish megu Granit I Metropolitan ? tsmu e kolku znam vodovod, ptvs plaza e Uniberzitetskata...tie shto gi slika da ne SE pomegu Slavija I Granit ?Оти бе не кажувате дека после Гранит имало прејаки диви плажи се до Славија?
И шо се случува со оваа фантастична југословенска архитектура која ја открив случајно пошто го згрешив патот за време на морнинг вокот. Се почувствував како да сум открил мајански храм ко налетав на скалите. Жално е вакво здание да пропаѓа онака запоставено, заборавено.
Сликав онака брзински:
Прегледај го приврзокот 425842
Прегледај го приврзокот 425843
Прегледај го приврзокот 425844
Да, меѓу Славија и Гранит. Ете разбрав дека нркогаш било некаква детска болница. Штета што пропаѓа онака, штета.Mislish megu Granit I Metropolitan ? tsmu e kolku znam vodovod, ptvs plaza e Uniberzitetskata...tie shto gi slika da ne SE pomegu Slavija I Granit ?
Тие плажи после Аквалина хотелот до Гранит се преубави. Едино само што таму можиш да најдиш огромни змии, мада тие се плашет од луѓе. Детската болница работеше порано, и беше супер центар за болни дечиња, после то го затворија и најверојатно некој ќе збучит хотел тука. А пред то се садеше трева таму, мислам дека најдоја многу саксии таму. Имаше некој чоек се вртеше таму, еднаш праевме муабет, викаше син ми го имат купено ова, ама не разбрав кој е и кој му е син.Да, меѓу Славија и Гранит. Ете разбрав дека нркогаш било некаква детска болница. Штета што пропаѓа онака, штета.
Tocno , bas pogodi medicinski turizam, odsek psihicko neuramnotezeni( mislam koj normalen bi otisol tamu na odmor pod tie uslovi i ceni). I sega generalno tie vi se turistite, cat pat tinejderi i dotraeni holangjani so edna noga vgrob na koj im treba mir i tisina vo zalezot na zivotot .Ohrid site preduslovi gi imat za medicinski turizam, ama odi razberi se so ovie bitangine sho zactrale deka pravecot trebit da mu e nea mudojna
Tokmu taka inace od kade idejava, kako eden normalen ne dojdovte, baska za domasni ne e loso drzavava I subvencii da davat kako stimulTocno , bas pogodi medicinski turizam, odsek psihicko neuramnotezeni( mislam koj normalen bi otisol tamu na odmor pod tie uslovi i ceni). I sega generalno tie vi se turistite, cat pat tinejderi i dotraeni holangjani so edna noga vgrob na koj im treba mir i tisina vo zalezot na zivotot .
Вдии, сегашнава ситуација е таква како ја опишуваш, но не мора да е така. Каков туризам нудиш, такви гости ќе дојдат. Ако укинеш дискотеки, ноќни барови, ако строго водиш сметка после 12 или 2 ноќе нема галама, ако не организираш фестивали како што е Аларм и не носиш српски турбо фолк певаљки, тогаш тинејџери нема да доагаат. Ако платиш доктори, отвориш болници, со најсовремена опрема тогаш ќе имаш медицински туризам. Ако го кренеш Охридско лето на врвно ниво, платиш светски уметници, отвориш галерии, кина, итн направиш услови за квалитетна музика, тогаш ќе имаш културен туризам.Tocno , bas pogodi medicinski turizam, odsek psihicko neuramnotezeni( mislam koj normalen bi otisol tamu na odmor pod tie uslovi i ceni). I sega generalno tie vi se turistite, cat pat tinejderi i dotraeni holangjani so edna noga vgrob na koj im treba mir i tisina vo zalezot na zivotot .
Шо му фали на Крушево ? Плус Крушевчани топ домаќини, гостопримливи, услужливи, културни.Vidi sea egzorcisti ne nudime pa vie pak idete inace koa veke se fakate za Ohrigani de vidite sho naprajle do sea tie od Bitola Dojran Mavrovo Krusevo Debar ili Berovo za mene mesta so I to kakov dobar potencijal pa onda zborete