- Член од
- 3 јуни 2022
- Мислења
- 2.169
- Поени од реакции
- 5.342
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти што сакаш можеш да тврдиш друже ама не си во право.druze,ako nekoj ovde ima najmalku potreba da sfakja,toa se Nolevci.Od teniski ,igracki aspekt,kako turnir,eve,pak,tvrdam,olimpiskiot turnir e pomegju zavrshniot masters i ,,obichnite,, mastersi.
Згрешив, пишав у мојот пост, не сум јас како тебе да цепидлачам и да пробувам да се вадам. Едноставно не верував дека за толку брзо време може така да крене ниво, а претпоставувам и вие, неговите навивачи. Мислам ок, вие си верувавте у победа ко и секој нормален фан, ама дека може вакво ниво да извади убеден сум дека и вие не очекувавте, особено што Алкараз беше од другата страна на мрежата.Stefane,ti li si be.Sho vikash,nema shto da bara Novak.I pak se drznuvash da filozofirash i analizirash nebare Muratoglu si,a kredibilitet NULA , shto pisha se promashi.Nemal shto da bara Novak , taka nekako beshe neli.Da te prasham,ima li shansi Novak da osvoi ushte nekoj slem,ti,kako ,,dobar,, poznavach na tenisot da se proiznesesh
ok be druze,ako se vodime po izjavite sho gi davat sportistite,ke izleze deka Fed i Novak sekoja vecer pred spienje se dopishuvaat,a u stvari ne sakat da se vidat.I da bideme precizni,muabetot za olimpisko zlato beshe kako turnir od sportski aspekt kaj go rangira struchnata fela, a ne koj lichno kako go dozivuva.Po kvalitet e definitivno kaj mastersite,tolku, a sega,koj kakov patriot e lichno sam si znaeТи што сакаш можеш да тврдиш друже ама не си во право.
Djokovic: Winning gold is the greatest success of my career
Ne be eve kje se vodam undercover od kajgana shto kje kazhe.ok be druze,ako se vodime po izjavite sho gi davat sportistite,ke izleze deka Fed i Novak sekoja vecer pred spienje se dopishuvaat
Стани бе мрдни го газот направи некој чекор за себе доста се радуваш на четници.
Убав продолжен викенд си беше, не верувам дека албанци и македонци имале време да посветат на четник, за вас србите имам разбирање.
Објаснето све ко шо требаВиди го човеков, наместо да сврши у гаќи како што Новак го напраи и да се радува на успехот негов и тоа колку му значел тој ебан медал и дека после тоа нема апсолутно сламка за која било кој може да му се фати дека го нема освоено, он продолжува да сере за олимписките игри како тоа злато било во рангот на итф белимбегово и сере и сере и сере и сере….
Дај бе брат израдувај се како човек и голтниго егото, освоено е готово немаш причина да го девалвираш и сереш повеќе.
Па уште Новак се форилал и намерно плачел на сила се правел ваков или таков.
Застани гордо рече ете ви се намоча во уста на сите што му цепидлачевте дека го нема, ве посра ви сврши во фаца шта год, тоа повеќе ќе го ценам него овие глупости дека не вредел медалот, а ликот кариерата си ја посвети да го земе.
Не знам за тебе ама јас по Историја учев дека олимписките игри се најстарото и најдревно спортско такмичење кое води корени од античка грција, неколку стотини лета пред наша ера.
Ама ете Новак насила се форилал и плачел…..
oh be prijatel,koga ne mozesh da ja razberesh sushtinata,sho da kazam.Abe citaj pogore sho pisham,kakvo ego ,sho zborish.Pa ako e za egoto , sega treba da ve dupcham site,pa pred samo nedela dena vie go penzioniravte,deka nemalo sho da bara so Alkaraz,a ja pisuvam deka ke zeme ushte tri slema.I pak mudruvate.Znachi,znachi,zborevme za olimpiskiot turnir kako kvalitet,rang,a ne koj kako go dozivuva.I sho pobogu si ima vrska istorijata na olimpijadata kako natprevaruvanje so muabetot dali olimpiskiot turnir e na rang na slem ili masters.Samo da se pishuvalo neshto radi reda.Види го човеков, наместо да сврши у гаќи како што Новак го напраи и да се радува на успехот негов и тоа колку му значел тој ебан медал и дека после тоа нема апсолутно сламка за која било кој може да му се фати дека го нема освоено, он продолжува да сере за олимписките игри како тоа злато било во рангот на итф белимбегово и сере и сере и сере и сере….
Дај бе брат израдувај се како човек и голтниго егото, освоено е готово немаш причина да го девалвираш и сереш повеќе.
Па уште Новак се форилал и намерно плачел на сила се правел ваков или таков.
Застани гордо рече ете ви се намоча во уста на сите што му цепидлачевте дека го нема, ве посра ви сврши во фаца шта год, тоа повеќе ќе го ценам него овие глупости дека не вредел медалот, а ликот кариерата си ја посвети да го земе.
Не знам за тебе ама јас по Историја учев дека олимписките игри се најстарото и најдревно спортско такмичење кое води корени од античка грција, неколку стотини лета пред наша ера.
Ама ете Новак насила се форилал и плачел…..
naprotiv,objasneto kako sho mu odgovara, a totalno von kontekst i sushtina.Kako naogjate prostor ushte da mudruvate be,kako ne vi e sram,sho pisuvavte posle Wimby,a sho pisuvav jas.Abe vo najmala raka treba mudro da molchete,a ne da palamuditeОбјаснето све ко шо треба![]()