- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.432
- Поени од реакции
- 4.172
ŽarkoЗа мене се Калина најубаво женско име и Дамјан машко име. Би сакал да знам за вас другите кои ви се омилени машки и женски МАКЕДОНСКИ имиња...
ŽarkoЗа мене се Калина најубаво женско име и Дамјан машко име. Би сакал да знам за вас другите кои ви се омилени машки и женски МАКЕДОНСКИ имиња...
Заедно со Данило и Давор се најглупи имиња.Žarko
Za kogo kako..Заедно со Данило и Давор се најглупи имиња.
Далибор е поглупаво од Давор. Дали бор, дали елка.Заедно со Данило и Давор се најглупи имиња.
Ти си глуп, не имињата.Заедно со Данило и Давор се најглупи имиња.
Данило мирен.Ти си глуп, не имињата.
Детето ако е крстено Жарко а кучето си го викате Шарко по кого и да викнеш двајцата доаѓаат.Za kogo kako..
Комунизмот ни еба матерДалибор е поглупаво од Давор. Дали бор, дали елка.
Ако се замонаши нема да го има тоа име, така да, за џабе го фрлила детето по вода.Братучетка моја го крсти синот Иринеј, може ќе се замонаши детето, не знам никој со такво име, арно па и јас кога бев дете никој немаше име како моето, сите беа Елена, Билјана, Гордана..
Ама зошто името Лука одма го поврзувате со Хрватска?!А Лука? Ок е да го крстиш Лука ако се твоите избеглици од екс ју војниве или дедоти хрват добил прекоманда у битолски гарнизон на времето. Ама немој бе да ми го крстиш Лука со намера магично дедоти Ристо од Сарамзалино што го бере каварџикот да се претвори у Шиме морепловецот од Дуги Оток или Корчула. Неможе бе не ви проаѓа.
Ни србите не викаат кондури туку ципели па по твојава ретардирана логика треба да биде поципелена тиква.Покондурена има корен во српскиот јазик, на македонски би требало да кажеш почевларена.
Типичен Србин. Мрзи Црногорци, мрзи Хрвати ...Заедно со Данило и Давор се најглупи имиња.
Ај сеа да не се лажеме.Ама зошто името Лука одма го поврзувате со Хрватска?!
Ниту е српско, ниту хрватско, старо православно име. Во многу краеви на Македонија се сретнуваат варијации на името, Лукан, Луке уште од памтивек, ама не, хрватско било