Iptv imam od multimedia grup,hrДа се отклучат повеќето канали да не бидат кодирани, да се протестира против додавање на дополнителни пакети за тв канали. А1 станаа најскапиот оператор за интернет и телевизија во еден пакет, а конкуренцијата нуди многу подобар избор - еве во Кабелнет се бесплатни Еуроспорт и Дискавери.
Ко ќе ти заврши договорот, остани само на ИпТВ нема леб веќе во А1 телевизијата, остана како последна опција за разгледување. И јас преферирам ИПТВ за нешто ако сакам да гледам.
Dokolku odi preku sopstvena opticka mreza na A1 togas e neogranicen, dokolku odi preku Telekom optika odnosno ako mozes da procitas kade pisuva Golemoprodazna optika toa e preku Telekom tamu kade A1 nema optika, togas ti e ogranicen na 1TBЗдраво дечки. Едно прашање за оптичкиов интернет на А1. Се рекламира како "неограничен" но по форумиве читам дека е ограничен на 1ТБ.
Во ценовникот на нивниот сајт (во прилог) пишува неограничен, па некако ми е збунувачки. Дали некој може да ми потврди колку е лимитот на интернет. Конкретно размислувам за пакет ТВ плус интернет - A1 Net M + TV M
(Брзина на нетот 100/100).
Благодарам однапред.
Фала ти! Тоа ме бунеше.Dokolku odi preku sopstvena opticka mreza na A1 togas e neogranicen, dokolku odi preku Telekom optika odnosno ako mozes da procitas kade pisuva Golemoprodazna optika toa e preku Telekom tamu kade A1 nema optika, togas ti e ogranicen na 1TB
Site nacionalni kanali ke bidat zameneti so HD od denes na site platformi osven DVBTКако што приметив ги избришале односно ги замениле тие Македонските канали што беа SD сега се само во HD исто и МРТ 3 и МРТ 5 ги ставиле конечно во HD
Да само што некој наши помали канали немаат сеуште пуштено HD на тие не верувам да сменат нештоSite nacionalni kanali ke bidat zameneti so HD od denes na site platformi osven DVBT
ГРЕШКА!Dokolku odi preku sopstvena opticka mreza na A1 togas e neogranicen, dokolku odi preku Telekom optika odnosno ako mozes da procitas kade pisuva Golemoprodazna optika toa e preku Telekom tamu kade A1 nema optika, togas ti e ogranicen na 1TB