A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
21 септември 2011
Мислења
703
Поени од реакции
2.078
Sega gi gledam pederite od denes i TLC i Discovery gi snema kaj mene..nemate pristap.Izgleda vcera bile javno pusteni a od denes i tie stanaa eksluziva kako Eurosport samo za ponovite kombo paketi i sl.Najpederska ucena e ova.Ako sakas plus kanali mora da prodolzis dogovor.Najdobra varijanta samo internet preku niv drugoto preku IPTV.
Стварно педерски . Дури и ако сакаш да продолжиш договор нема да можеш да ги задржиш истите канали плус да ги додадеш новите туку ќе треба од новите комбо пакети да земеш. Јас пред една год сакав да додадам моб. броеви и плус ТВ приклучок ми вика не може истиот пакет на програми.
Све е на превара во оваа држава, а нема кај да се жалиш !

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.178
Поени од реакции
536
Иначе нели од оваа година иде аудио на македонски јазик задолжително. ЕуроСпорт имаат српски и турски . Као ќе средат ? Ако грешам,ок но барем нека средат . Ситни детали прават многу.
Toa se odnesuva za Arenata od ovaa godina bi trebalo da imaat makedonski recoa pa ke vidime kolku ke ima

Член од
16 јануари 2018
Мислења
201
Поени од реакции
57
Zdravo na site dali primetuvate deka a1 poleka poleka go otfrla boom tv toes dvb t bidejki ja nema lista na tv kanali za boomtv

Член од
22 јули 2015
Мислења
452
Поени од реакции
204
Zdravo na site dali primetuvate deka a1 poleka poleka go otfrla boom tv toes dvb t bidejki ja nema lista na tv kanali za boomtv
Доколку одбереш било кој град пишува за двб-т кои канали се достапни.
Вистина е дека го имаат запоставено и освен нови ресивери немаат инвестирано да преминат кон двб-т2

Attachments

Член од
16 јануари 2018
Мислења
201
Поени од реакции
57
Доколку одбереш било кој град пишува за двб-т кои канали се достапни.
Вистина е дека го имаат запоставено и освен нови ресивери немаат инвестирано да преминат кон двб-т2
Ne ni treba dvbt da isklucat i neka stavat poveke kanali ili neka gi vratat tie sto gi ukinaa sigurno gi ima okolu 100 kanali

Член од
16 јануари 2018
Мислења
201
Поени од реакции
57

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
Не знам дали е за овде прашањето, но ... зошто не можам да ги фатам приватните тв, terestial, туку само МТВ каналите? Првите 2 може, а тие во A1 MUX6 на сликата каде што се приватните не може ...

Attachments

Член од
22 јули 2015
Мислења
452
Поени од реакции
204
Не знам дали е за овде прашањето, но ... зошто не можам да ги фатам приватните тв, terestial, туку само МТВ каналите? Првите 2 може, а тие во A1 MUX6 на сликата каде што се приватните не може ...
Во кој регион си треба антената да ти е насочена кон предавателот можеби а1 нема покриеност во твојот регион

Член од
29 август 2008
Мислења
5.671
Поени од реакции
4.039
A1 od denes na kombo M, se iskluceni euroSport 1/2 i Discovery!do snosti rabotea sega dava status code 6 channel lock ...

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
A1 od denes na kombo M, se iskluceni euroSport 1/2 i Discovery!do snosti rabotea sega dava status code 6 channel lock ...
Да се отклучат повеќето канали да не бидат кодирани, да се протестира против додавање на дополнителни пакети за тв канали. А1 станаа најскапиот оператор за интернет и телевизија во еден пакет, а конкуренцијата нуди многу подобар избор - еве во Кабелнет се бесплатни Еуроспорт и Дискавери.
Ко ќе ти заврши договорот, остани само на ИпТВ нема леб веќе во А1 телевизијата, остана како последна опција за разгледување. И јас преферирам ИПТВ за нешто ако сакам да гледам.

Kajgana Shop

На врв Bottom