- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.215
- Поени од реакции
- 939
Дајте, нека се смени насловот на темава во “Супермаркети“.
Perpetuum mobileDoktore ja prochitaj si na linkov. i Valjda ce razberish
Milchpulver für den Hausgebrauch - Best Way Ingredients
bestwayingredients.com
I zamisli 1 KG Mleko vo Prav na MALO koshta ispod 5€ i e dovolno za ca. 7,5 Litri Mleko. i 1L Mleko ca. 1,50€ pa sea ti vidi dali stavaat mleko vo prav ili ne.
Milchpulver (Vitamealo) 1Kg, 4,90 €
Das Milchpulver wird in der Kälber-Aufzucht verwendet Es ist sehr eiweiß- und fetthaltig, und hat einen dementsprechend hohen Nährwert Trotz seiner bindendeselfmade-baits.de
A koga Mlekara kupuva po 10T rachunaj deka cenata na mlekoto vo prav mu e sigurn ne povisoka od 2€ po Kg. Ili vo prevod za Plateni 20000€ pravi promet od 115380€
Da navistina ne se isplati!
Abe ova ti doajga kako Perpetuum mobile x²Perpetuum mobile
Pa ne znam kolku e toa dobro sto ne se rasipuva. Mislam, posle rokot da ne se rasipuva, kako sto ima mnogu proizvodi.Млеко кисело и јогурт само битолско вреди. Само таа млекара има стандард квалитет и ако го оставиш да седи нема да се расипе. Овие другиве производи некогаш добри, друг пат кисели. Рулет како да играш.
Не зборам за рокот него квалитетот. Има стабилен квалитет битолска млекара. Секој производ е ист.Pa ne znam kolku e toa dobro sto ne se rasipuva. Mislam, posle rokot da ne se rasipuva, kako sto ima mnogu proizvodi.
Za zal, toa znaci deka e polno so hemikalii/ konzervansi...Млеко кисело и јогурт само битолско вреди. Само таа млекара има стандард квалитет и ако го оставиш да седи нема да се расипе.
И мек доналдс седи една година без да замолоса, но тоа не значи дека е отровен. Боље ќе купам битолски јогурт што знам дека е добар него некој скислен.Za zal, toa znaci deka e polno so hemikalii/ konzervansi...
Друже како да ти кажам ама бучен козјак се најблиску до нешто што вреди со најмалце хемијаИ мек доналдс седи една година без да замолоса, но тоа не значи дека е отровен. Боље ќе купам битолски јогурт што знам дека е добар него некој скислен.
Таков е балансот. Обичниот розев е убав. Сега мене ми се свиѓа, вас ако не ви се свиѓа ваш проблем.Да си пиел некогаш прав јогурт ќе знаеш дека најблиску до природен е Бучен козјак, битолскиот е тешка хемија како густин да ставаат