Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Костиќ и Кобе вака ќе се тепаат.
Кога снема со кого да се тепаат....
Зошто едноставно не се договорите со Асид,Злате или кој и да е, и не ја замрзнете можноста да се отвори нов јузер профил на неодредено време?3 банирања во еден ден.
Ио 173 -Костич0
Автоматски споено мислење:
174 со кафето, баниран извесен Cypressss Hillll.
Ајде направи уште некој профил дури сум тука, или врати се покасно да се испцуеш.
Не е тоа решение. Мене ми е жал што возрасен човек не знае да се однесува нормално и што си го арчи животот во штанцање профили за да се испцуе, но се што можам е да го отстранам и се разбира, да му ги бројам. 176 моментално.Зошто едноставно не се договорите со Асид,Злате или кој и да е, и не ја замрзнете можноста да се отвори нов јузер профил на неодредено време?
И така "новиве" јузери се на една иста грешка на природата и чат-пат некоја друга шизофрена будала.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Зашто да не е и Лаутаро тогаш?Мислам дека и тоа како е во игра за Златна Топка.
Еве пишав, четири меча испушти во ПЛ, Сити изгуби на 3 од нив. Случајно или не, не знам, но со него не изгубија ниту еден. А Халанд и Де Брујне на пример испуштија добар дел од мечевите, па не го осетија тоа толку резултатски.Иначе муабетов за незаменлив играч ми е прејак хахах, као демек само Родри ако го извадиш од Сити, Сити ќе пати.
Bro Kane ne bil u sostavot togas, ma ne bil ni u drzavata
Koj sakas izvadi go od junajted timot nema da pati, cak sto vise ako izvadis pogresen moze i podobri da bidatБило кој играч од прва 11ка од било кој топ тим извади и тимот ќе пати.
Остајте го бе што има врска, нека си користи еден акаунт и чао, мош ќе влезе у некоја дискусија.
Треба како @Византиецот . Да се остави да пишува, сите што ги нервира да го блокнат и да не го читаат.И јас сум за ова пошто очигледно се нема трајно решение. Мене во случајов предноста ми е на негова страна, не на Ио
Секој ден истиот муабет за секој нов јузер костич ли е флеш ли е...
И таман ќе се договорат кој е кој, бан и ајде од почеток.
Он целта ќе си ја исполни, ќе пише на форумов без разлика од каков јузернејм.
Ваков тип на бан ми има само контра ефект врз квалитетот на темата.