UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401

Кога снема со кого да се тепаат....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Родри лани бил 5ти на гласањето за Златна Топка. Пред него биле Меси, Халанд, Мбапе и Де Брујне. Првиот и третиот ради Светското и шоуто што го приредија во меѓусебното финале (да се потсетиме дека ПСЖ излезе во 1/8 финале на ЛШ), Халанд ради статистиката што ја имаше (постигна преку 50 голови), а Де Брујне реално изигра на ненормално ниво и реално заслужи да биде пред Родри.

Ако ја споредиме сезонава со претходната:
  • Родри го освои репрезентативниот турнир и беше најдобар играч на истиот (ќе повторам, Меси и Мбапе биле прв и трет поради перформансот на претходниот интернационален турнир - значи ова се вреднува можеби и најмногу)
  • нема ниту еден играч со страшна статистика како Халанд лани
  • нема играч што имаше поголем импакт на играта и резултатите на својот тим од Родри во Сити и Шпанија ланската сезона
Впрочем и самиот факт што изгуби само еден меч во регуларен дел и продолженија цела сезона, а трите порази на Сити во ПЛ дојдоа на три од 4те утакмици што ги испушти тој кажува повеќе од доволно за неговата улога во сезоната на Сити. Па според ова изгледа и дека индивидуално имаше подобра сезона и поголемо влијание во резултатите на Сити и Шпанија, за разлика од претходната кога повеќе фудбалери на Сити беа на највисоко ниво. Мислам дека и тоа како е во игра за Златна Топка.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
На Де Брујне треба да му ја дадат, он од кога се врати за Сити им ја сврте сезоната, додека беше повреден беа тапа.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
3 банирања во еден ден.

Ио 173 - Костич 0

:ban:

:bance:

:kafence:
Автоматски споено мислење:

174 со кафето, баниран извесен Cypressss Hillll.

Ајде направи уште некој профил дури сум тука, или врати се покасно да се испцуеш.
Зошто едноставно не се договорите со Асид,Злате или кој и да е, и не ја замрзнете можноста да се отвори нов јузер профил на неодредено време?
И така "новиве" јузери се на една иста грешка на природата и чат-пат некоја друга шизофрена будала.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Зошто едноставно не се договорите со Асид,Злате или кој и да е, и не ја замрзнете можноста да се отвори нов јузер профил на неодредено време?
И така "новиве" јузери се на една иста грешка на природата и чат-пат некоја друга шизофрена будала.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Не е тоа решение. Мене ми е жал што возрасен човек не знае да се однесува нормално и што си го арчи животот во штанцање профили за да се испцуе, но се што можам е да го отстранам и се разбира, да му ги бројам. 176 моментално.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Само logs од ISP-то ,да видиме мек адресата кај е регната,тогаш динамичната ИП у гз ќе си ја стаи.
И нормално кога ќе дознаеме,ќе му ја даеме на Стекот да видиме дали ќе биде катапултиран на месечината(дај Боже).

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Мислам дека и тоа како е во игра за Златна Топка.
Зашто да не е и Лаутаро тогаш?

Еве, да ги тргнеме на страна Белингам и Винисиус, зашто сезонава очигледно не се вреднува освојувањето на ЛШ, нема да правам спроедба со нив, иако они имаат само 1 пораз во лига, односно 2 во сите натпреварувања од еден ист тим, што е помалце од Сити, ќе ја направиме споредбата помеѓу Лаутаро и Родри.

Родри освои репрезентативна титула? Лаутаро исто освои, зашто ЕП повеќе да се преднува од Копа Америка?
Родри беше избран за играч на турнирот на ЕП? Добро, и Лаутаро беше избран за играч на турнирот на Копа Америка.
Родри освои ПЛ, исто и Лаутаро освои Сериа А. Зашто Премиер Лига да се вреднува повеќе од освоена Сериа А?

Лаутаро беше избран за најдобар играч во лигата, Родри не беше избран ни за најдобар играч во неговиот тим сезонава.

Интер севкупно има помалце порази од Сити сезонава.
Колку што е Родри не заменлив играч во Сити, толку е и Лаутаро во Интер.
Иначе муабетов за незаменлив играч ми е прејак хахах, као демек само Родри ако го извадиш од Сити, Сити ќе пати.
Било кој играч од прва 11ка од било кој топ тим извади и тимот ќе пати.

Апсолутно нема ниту еден аргумент зашто Родри треба да биде во конкуренција за Златна Топка пред Лаутаро, а сепак никој не ни го спомнува Лаутаро за некаков конкурент за Златна Топка.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Иначе муабетов за незаменлив играч ми е прејак хахах, као демек само Родри ако го извадиш од Сити, Сити ќе пати.
Еве пишав, четири меча испушти во ПЛ, Сити изгуби на 3 од нив. Случајно или не, не знам, но со него не изгубија ниту еден. А Халанд и Де Брујне на пример испуштија добар дел од мечевите, па не го осетија тоа толку резултатски.

Иначе нека биде и Лаутаро во игра, никаде не викам да не биде. Сепак според мене ќе се бира меѓу Винициус и Родри. Кој има повеќе другарчиња меѓу гласачите, тој ќе ја земе.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.613
Поени од реакции
5.314

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.441
Поени од реакции
58.813
Остајте го бе што има врска, нека си користи еден акаунт и чао, мош ќе влезе у некоја дискусија.
И јас сум за ова пошто очигледно се нема трајно решение. Мене во случајов предноста ми е на негова страна, не на Ио :D

Секој ден истиот муабет за секој нов јузер костич ли е флеш ли е...
И таман ќе се договорат кој е кој, бан и ајде од почеток.

Он целта ќе си ја исполни, ќе пише на форумов без разлика од каков јузернејм.

Ваков тип на бан ми има само контра ефект врз квалитетот на темата.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057
И јас сум за ова пошто очигледно се нема трајно решение. Мене во случајов предноста ми е на негова страна, не на Ио :D

Секој ден истиот муабет за секој нов јузер костич ли е флеш ли е...
И таман ќе се договорат кој е кој, бан и ајде од почеток.

Он целта ќе си ја исполни, ќе пише на форумов без разлика од каков јузернејм.

Ваков тип на бан ми има само контра ефект врз квалитетот на темата.
Треба како @Византиецот . Да се остави да пишува, сите што ги нервира да го блокнат и да не го читаат.
Секако освен нас неколкумината што ни треба инспирација за тролање.

Kajgana Shop

На врв Bottom