Ke mi dadat da pravam docni izmeni zasto najcesto zaboravam ili nesto drugo e ?Бројчето во URL.
Инаку...
"Exciting NEW features that will change your strategies and make this a season like no other."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke mi dadat da pravam docni izmeni zasto najcesto zaboravam ili nesto drugo e ?Бројчето во URL.
Инаку...
"Exciting NEW features that will change your strategies and make this a season like no other."
Ke mi dadat da pravam docni izmeni zasto najcesto zaboravam ili nesto drugo e ?
Kamata fiksna u za cela sezona ke drzat ili i taa ke varira?Loan 0.1m ќе биде дозволен, за да можеш save team да направиш.

Не е ова она истото што го почнаа втора полусезона???Ваљда ова е новото, Fantasy Challenge.
Fantasy Premier League, Official Fantasy Football Game of the Premier League
Official Fantasy Premier League 2025/26. Free to play fantasy football game, set up your fantasy football team at the Official Premier League site.fplchallenge.premierleague.com
Не е ова она истото што го почнаа втора полусезона???
Сега шефот ќе објасни @Dani
Цениве си ибале мамата, овие стварно одат ол ин на тоа да нема темплејт тимови изгледа, а и пред се да нема ситуација каде што сите топ играчи ќе може да ги собереш.
Автоматски споено мислење:
Џејмс е багатела за утакмиците кога ќе биде здрав, до душа
Прегледај го приврзокот 423464
Моето мислење е дека немам видено ништо од цени освен сликава што ја постиравА мислење за 6.5 Нкунку во средина?

Моето мислење е дека немам видено ништо од цени освен сликава што ја постирав
Ако е вистина, одма влага во мојот тим (или барем откако ќе се осигурам дека ќе биде прв тим, а би требало да е ваљда)
За мене како мајстор на оваа игра 5.0 е веќе скуп дефанзивец сигурно има боље алтернативи испод 4.8Цениве си ибале мамата, овие стварно одат ол ин на тоа да нема темплејт тимови изгледа, а и пред се да нема ситуација каде што сите топ играчи ќе може да ги собереш.
Автоматски споено мислење:
Џејмс е багатела за утакмиците кога ќе биде здрав, до душа
Прегледај го приврзокот 423464