Fantasy Premier League 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ваљда ова е новото, Fantasy Challenge.
Не е ова она истото што го почнаа втора полусезона???
Сега шефот ќе објасни @Dani

Не е ова она истото што го почнаа втора полусезона???
Сега шефот ќе објасни @Dani

Тоа е.
Секое коло нов тим и нов rule.
Ќе ми имаше смисла бар да имаше overall табела.
Вака ми се губи и компетитивноста.

Ќе видиме дали ќе има некое подобрување сезонава.

Цениве си ибале мамата, овие стварно одат ол ин на тоа да нема темплејт тимови изгледа, а и пред се да нема ситуација каде што сите топ играчи ќе може да ги собереш.
Автоматски споено мислење:

Џејмс е багатела за утакмиците кога ќе биде здрав, до душа :D

1720784661703.png

Цениве си ибале мамата, овие стварно одат ол ин на тоа да нема темплејт тимови изгледа, а и пред се да нема ситуација каде што сите топ играчи ќе може да ги собереш.

Прегледај го приврзокот 423464

А мислење за 6.5 Нкунку во средина?

А мислење за 6.5 Нкунку во средина?
Моето мислење е дека немам видено ништо од цени освен сликава што ја постирав :D
Ако е вистина, одма влага во мојот тим (или барем откако ќе се осигурам дека ќе биде прв тим, а би требало да е ваљда)

Халанд лани нели имаше полоша сезона од 2022/23? Мислам и дека не беше играч со најмногу поени. Зошто му ја качиле цената од 14.5 на 15? :facepalm:

Моето мислење е дека немам видено ништо од цени освен сликава што ја постирав :D
Ако е вистина, одма влага во мојот тим (или барем откако ќе се осигурам дека ќе биде прв тим, а би требало да е ваљда)

Дури ми личи дека може и како 9ка местото на Џексон да му го фати.
Што би било полн погодок

Difficulty level е дефинитивно качено со цениве. Диференцијалните играчи многу ке значат годинава.

Прегледај го приврзокот 423464
За мене како мајстор на оваа игра 5.0 е веќе скуп дефанзивец сигурно има боље алтернативи испод 4.8

кога на тоа ќе додадеме дека он и Шо у јунајтед се подвижна болница уште повеќе ми влече дека не вреди

нормално после постов ликот ќе има 7 гола и 15 асистенции до 10 коло ама тоа е друг муабет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom