Fantasy Premier League 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ме спаси Фоден, завршив со 103 поени колово и не ми е колку-толку криво што искористив за џабе Фри Хит во 29ката. Ќе биде лудница во завршница. Сакам вајлдкард да искористам и да се отарасам од Диаз, Дарвин, Вирџил, не вредат реално.

Ме спаси Фоден, завршив со 103 поени колово и не ми е колку-толку криво што искористив за џабе Фри Хит во 29ката. Ќе биде лудница во завршница. Сакам вајлдкард да искористам и да се отарасам од Диаз, Дарвин, Вирџил, не вредат реално.
Обавезно користи WC, ова коло.
Гледај да се наместиш за 37мо дуплото да играш BB ако го имаш оставено како чип.

Обавезно користи WC, ова коло.
Гледај да се наместиш за 37мо дуплото да играш BB ако го имаш оставено како чип.
Имам ББ сѐ уште, првичната намера и ми беше тоа да го спремам тимот за 37мо, ама како што доаѓа времето сѐ позбунет и позбунет сум. А целта ми е да завршам прв на Златна Копачка фантазито ради ајфонот што го даваат, иако првиот ми бега 50 поени моментално :D

Не сакам да одам со повеќе од еден играч од Челзи, иако имаат најмногу натпревари од сите. Освен Палмер, не ми се ризикува. Голманот изгледа на добра опција ама како што сум малер, ќе се врати Санчез пред крај. Густо е повреден. Џексон е ебиветар.

Од Тотенхем исто - Медисон после повредата не носи поени. Можеби Сон. Поро го имав до пред повредата, иако носеше бонуси, многу беше скап.

Халанд е во 0 форма ама не смеам без него. Имав среќа што не ме искина Салах и ризикот без него ми се исплати, ама мислам дека е глупост да се оди без Халанд до крај. Од друга страна, многу опции за напад и средина - Исак, Воткинс, Соланке можеби...

Иницијално би одел со

Петровиќ/Пикфорд

Шар-Салиба/Вајт-Брантвејт-АитНури/Густо-Поро?
Бруно-Палмер-Фоден-Сака-Гордон/Сон
Халанд-Исак-Соланке/Воткинс

:toe:

"Најтешко е годинава да склопиш добар тим"
"Скапи се играчите сезонава"
"Ќе играм без клупа"

Играч вреден 5.0 милиони...
На почеток го имаа само 13000 тимови, на крај 5.6 милиони

Лани го утнав Tripple Captain, ама годинава... Штета што утнав со Поро.

AarD8kB.jpeg

Дебитантска сезона

Топ 1к :smirce:

ГОАТs - Палмер, Фоден

Personal Goats - Марч и Еступињан 1-3 коло, Медисон пред повредата, Мбеумо пред повредата, Хванг пред азискиот куп.

Најголеми промашувања - користење FH во коло 29

Bragging rights - тоа што не искористив transfer hit ниту еднаш.

GN-gznaWEAEUWcR.jpeg

Многу лоша прва полусезона и добра втора полусезона, подпросечен трипл капитен и преееелош фри хит, за на крај да сум 300к на оверал, 7ми во Кајгана лигата.
Испод очекувањата.

А @џимеј е новиот бог во игриве на форумов. Во дебитантска сезона издоминира, но не би рекол дека е почетничка среќа. Секогаш е меѓу првите и во ЛШ и Серија А. Стратешки одлично го вози фантазиво (y)
Од сега цел ќе ми е пред него да завршам :D

Многу лоша прва полусезона и добра втора полусезона, подпросечен трипл капитен и преееелош фри хит, за на крај да сум 300к на оверал, 7ми во Кајгана лигата.
Испод очекувањата.

А @џимеј е новиот бог во игриве на форумов. Во дебитантска сезона издоминира, но не би рекол дека е почетничка среќа. Секогаш е меѓу првите и во ЛШ и Серија А. Стратешки одлично го вози фантазиво (y)
Од сега цел ќе ми е пред него да завршам :D
И јас ептен имав среќа да ми се погодат некои играчи. Освен катастрофалната одлука кога го седнав Шар на клупа а донесе 17 поени, и фри хит, ама ум за друг пат. Не се троши таков чип на 4 натпревари севкупно.

Дани, одиме јако на ЕУРО 2024 фантазито откако ќе го испратиме финалето ЛШ. Таму секако ќе го јадам, имам бајаги помалку играчи од тебе и најверојатно ќе треба да купам трансфер за да пополнам 11.

И јас ептен имав среќа да ми се погодат некои играчи. Освен катастрофалната одлука кога го седнав Шар на клупа а донесе 17 поени, и фри хит, ама ум за друг пат. Не се троши таков чип на 4 натпревари севкупно.

Дани, одиме јако на ЕУРО 2024 фантазито откако ќе го испратиме финалето ЛШ. Таму секако ќе го јадам, имам бајаги помалку играчи од тебе и најверојатно ќе треба да купам трансфер за да пополнам 11.

Само 6 испаднати играчи и ова :D

1716574796083.png

2 поена е разлика, а можеш да предвидиш како ќе играм. Погрешен капитен и паѓам втор.
Good luck :D

Ja ке имав подобар скор да не забагував во првиот дел неколку кола и во финишот да го ставев Халанд во едно коло како капитен, а во следното трипл, наместо Фоден што го ставив во последното...како и да е очекувам и наредната сезона да имаме некој easy money како Палмер што беше.

Каде го гледате team id за да проверите all-time rank? Или се мисли на името на тимот?

Каде го гледате team id за да проверите all-time rank? Или се мисли на името на тимот?

Бројчето во URL.

Инаку...
"Exciting NEW features that will change your strategies and make this a season like no other."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom