UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Дали мислиш пред на напишеш нешто?
Јас мислам туку вие а станва збор за играч на Реал и со таквото мислите наместо со паметот, небаре некој фамилија ви ги на.
Океј е Белингам ама за толкава фама околу него не ми е.
За против Валекано, Хихон и слични борании секој играч можи како Меси да изгледа, поготово ако е опкружен со игралишта и има тренериште на клупа, на големи натпреварувања не ме убеди, тоа е мое мислење

Јас мислам туку вие а станва збор за играч на Реал и со таквото мислите наместо со паметот, небаре некој фамилија ви ги на.
За против Валекано, Хихон и слични борании секој играч можи како Меси да изгледа, поготово ако е опкружен со игралишта и има тренериште на клупа, на големи натпреварувања не ме убеди, тоа е мое мислење

Многу очекувате од играч што има 20 години, иако во Реал првиот дел од сезоната сам ја избутка кога имаа повредени играчи. А дека на големите натпревари го немало не се согласувам, против Барселона првата 2 гола во втората утакмица пак он ја реши со гол

Сега ако се деси Холандија да иде до финале , курназот Мемфис Депај ќе биде најак играч за нејзе. :pos:

Не капирам зошто Вокер не го игра на лев бек а Трент на десен, што е фората со Трипие? Или па Трент десен, Трипие лев, а Вокер место Гуеи или као и да се вика на штоперска позиција. Толку да нема поима овој Саутгејт страшна работа.

Дечкото дојде во Реал од друга средина и се прилагоди ненормално брзо и си издоминира, клучни голови за победа на класиката.
Од 28 натпревари даде 19 гола и 6 асистенции, па твојот пулен и капитен на Шпанија од повеќе натпревари даде помалку голови и асистенции.
Ај иди донеси 2-3 гајби пиво за сите тука на форумот.

Кој испадна помизерен првенствово, жабарите или англичаните?

Многу очекувате од играч што има 20 години, иако во Реал првиот дел од сезоната сам ја избутка кога имаа повредени играчи. А дека на големите натпревари го немало не се согласувам, против Барселона првата 2 гола во втората утакмица пак он ја реши со гол
Големи натпреварувања реков :pipi:
Автоматски споено мислење:

Дечкото дојде во Реал од друга средина и се прилагоди ненормално брзо и си издоминира, клучни голови за победа на класиката.
Од 28 натпревари даде 19 гола и 6 асистенции, па твојот пулен и капитен на Шпанија од повеќе натпревари даде помалку голови и асистенции.
Ај иди донеси 2-3 гајби пиво за сите тука на форумот.
Мората ако е мој пулен поарно да се отепам :ROFLMAO:

Сега ако се деси Холандија да иде до финале , курназот Мемфис Депај ќе биде најак играч за нејзе. :pos:
Пишав дека е жива мизерија Депај не ми вади муабети

Шевченко колку години имаше кога со Ребров ја торпедираа Барселона на двете утакмици 7:0 во Лига на шампиони сезоната 97/98 со Динамо Киев?

Големи натпреварувања реков :pipi:
Доста бе ти аман веќе, не ти е срам јавно да се бламираш? Па за Белингам најде да сереш бог да чува и да брани, човекот изигра сезона како да е во прајмот и како да има 10 сезони позади себе, земи скриј се негде и не замарај. Ќе го посере Атлетико следна сезона па после прва ќе викаш ви реков јас јак е Белингам бла бла...

Нели глеаш дека никој не игра добро? Фоден не постои, Сака не постои, Рајс не постои, Кејн не постои, а сите имаа монструозни сезони позади себе и ги носеа на грб своите тимови. До тоа телето на клупа е, не е до играчите, али ајде добро ништо посебно не е Белингам, тешете се со тоа. Башка мислам дека игра повреден.

Саутегејт кретену за 10 минути ќе испаднеш од ЕП од Словачка.
Што кур чекаш со измените не ми е јасно, само една измена направи и тоа принудена поради повреда на Трипие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom