dantemkd
demon hunter
Пак одиме со victim card а?Зошто да не и ликвидирање пола мапка популација?
Не подржувам геноцид, а оваа казна му е позната на црепот, традиционално такви се казните во неговата култура.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак одиме со victim card а?Зошто да не и ликвидирање пола мапка популација?
Можеби најдобро нешто што би се десило на планетава земја во последниве 100 години.Зошто да не и ликвидирање пола мапка популација?
А замисли на целу мушку популацију,нусиња нека ги,ке ги ребрендирамо.Можеби најдобро нешто што би се десило на планетава земја во последниве 100 години.
На Олимпијада може да се организира натпревар во нова дисциплина, летање дронови.Зошто да не и ликвидирање пола мапка популација?
Сите црнци заедно еднаш го погодија голот, голем успех за нив.Види ги бе белгијциве... не знам со кој памет дозволиле да излезе видеово у јавност.
Кој ти е овој прием бе друже, 4 пати допре топка дур наместиш шут.
Научиле нов збор и ај да го употребат. И по ФБ, прашуваат зошто се бунеле Македонците за Србија а не сфаќаат дека на смрдливото знаме на голема шиптарија има делови од Македонија. Тоа ти е, со коефициент на интелигенција помал од козите што ги ебат.Албански играч јавно со мегафон кажува навреди кон македонциве, а шконтаров над мене вика Србоманија у акција на форумов...
Па, па, па, па...
Прегледај го приврзокот 420992
за мене ова не е изненаџење....пишувам на тоа на сите теми ,само потсетувам дали е политика,спорт,....пишев и за охридскиот бурек....па нека јадат и понатаму кај МРСУЉ у чаир...кој разбра разбраЧифша Маќедон на утакмица Хрватска Албанија. Па овие се заебале и самите себе. Секогаш знаеш на што си со нив и што да очекуваш али еве овој пат ме изненадија и мене. Кај кур му текна на нас у овој момент бе, на ЕВРО игра му ебам љочката. Али тоа е таа Етник кауза. @cholismo А ти само продолжи си со поддршка на соживот и постови како на Бастијанчо.
@Bastian коментарче нешто?
Нема полоша комбинација од овој (под услов да е тој што мислам дека е на сликава). Ем шпон ем педерАлбански играч јавно со мегафон кажува навреди кон македонциве, а шконтаров над мене вика Србоманија у акција на форумов...
Па, па, па, па...
Прегледај го приврзокот 420992
тебе доживотно во црвено море од кај израелска странаI plus tebe eden mesec vo more, vo Valona. Se plateno.
се сложвам Проста Раја ама шо бараш да трошиш пари кај простата рајаНе ја серете темата со глупости плис, не му давајте на значење на некоја проста раја.
Така е, не ја серете темата, оставете и на дотичната да го направи тоа за васНе ја серете темата со глупости плис, не му давајте на значење на некоја проста раја.