- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.441
- Поени од реакции
- 19.917
Оти треба некој жалба да поднеси ?А кој очекуваш од кај нас да поднесе жалба до УЕФА? Сејдини и оваа ФФМ?
Од Уефа слепи и глуви се ?
Оти треба некој жалба да поднеси ?А кој очекуваш од кај нас да поднесе жалба до УЕФА? Сејдини и оваа ФФМ?
На која друга утакмица се форсираше политика ?Ми се огади првенството од цела политика што се форсира на секоја утакмица. Вака одвратно не било никогаш, а се чини дека само бетер ќе биде. Уште палестински знамиња не сум видел али и тоа ќе биде сигурно.
Озбилна си? Секоја утакмица на балкански тимови ти е ко мало собрание. Те голема Албанија те Косово е Србија па романците против Украина скандирање Путин Путин, црепон Мбапе гласајте за Макрон. Се осеќа тензија од последните години што се случува и само на бетер ќе иде во спортот. Очигледно на луѓево не им е до спорт веќе. И онаа олимпијада за кој к ќе ја праат незнам.На која друга утакмица се форсираше политика ?
Само на Хрватска и некни на натпреварот Романија Украина кога извадија парола Косово је Србија.Озбилна си? Секоја утакмица на балкански тимови ти е ко мало собрание. Те голема Албанија те Косово е Србија па романците против Украина скандирање Путин Путин, црепон Мбапе гласајте за Макрон. Се осеќа тензија од последните години што се случува и само на бетер ќе иде во спортот. Очигледно на луѓево не им е до спорт веќе. И онаа олимпијада за кој к ќе ја праат незнам.
Не се само банерите, општо е тензија. Твитерон не се отвара се користи секоја шанса да се испровоцира ефтин национализам од сите страни. Среќа олимпијада има гледаност ко документарец за скакулци во недела поручек иначе и таму ќе беше исто.Само на Хрватска и некни на натпреварот Романија Украина кога извадија парола Косово је Србија.
Не знам како ја вметнаа таа парола, се шо е со политички содржини не смее да е внесено на стадион.
Тоа е до твојот алгоритам изгледаНе се само банерите, општо е тензија. Твитерон не се отвара се користи секоја шанса да се испровоцира ефтин национализам од сите страни. Среќа олимпијада има гледаност ко документарец за скакулци во недела поручек иначе и таму ќе беше исто.
Јас не гледам така на ова првенство, тензии не се ако некоја будала дофрли од трибини, ги имало и секогаш ќе ги има.Не се само банерите, општо е тензија. Твитерон не се отвара се користи секоја шанса да се испровоцира ефтин национализам од сите страни. Среќа олимпијада има гледаност ко документарец за скакулци во недела поручек иначе и таму ќе беше исто.
Алгоритмот ми е ужасен. Повраќам кога отварам твитер, ќе го избришам ќе му ебам матер.Тоа е до твојот алгоритам изгледа![]()
И овие професионални фудбалери и земаат грдна пара, ех животе скотеВиди ги бе белгијциве... не знам со кој памет дозволиле да излезе видеово у јавност.
Кој ти е овој прием бе друже, 4 пати допре топка дур наместиш шут.
Еве се.А кој очекуваш од кај нас да поднесе жалба до УЕФА? Сејдини и оваа ФФМ?
Зошто да не и ликвидирање пола мапка популација?Доживотен бан од фудбал, јавно бичување до 100 камшика за играчот. Исто и бан на Албанија и Косово за фудбал во следните 10 години.