Fantasy Uefa Euro 2024 Germany

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.460
Поени од реакции
26.510
Screenshot_2024-05-07-16-56-00-791_com.uefa.eurofantasy-edit.jpg

Ја пуштија официјалната фантази игра за ЕП.

Еве го и кодот за Кајгана лигата.
Screenshot_2024-05-07-16-56-28-233_com.uefa.eurofantasy-edit.jpg

Правилата ќе си ги прочитате, со ЛШ фантазито се скоро исти.

Апликација Uefa Gaming исто така има, каде што се игра и фантази ЛШ и предикторот.

Cena link ako mozi?

Оф топик - кога почнува албумот со сликички да се собира?

Електронски албум со сликичиња ќе има ?

Кодот dza7G6 за Кајгана лигата.

Абе оти не си стајте никови исти како од форумов?

Сеуште не ги апдејтирале составите, а ЕП започнува за 4 дена.
Има играчи што не се повикани, а и пример го нема Педри во Шпанската репрезентација. :confused:
Приметив по тоа откако сакав да видам шо цена му дале откако постигна 2 гола на пријателски натпревар пред некој ден.

Сеуште не ги апдејтирале составите, а ЕП започнува за 4 дена.
Има играчи што не се повикани, а и пример го нема Педри во Шпанската репрезентација. :confused:
Приметив по тоа откако сакав да видам шо цена му дале откако постигна 2 гола на пријателски натпревар пред некој ден.

Додаден е Педри и направен е апдејт.

Прати некој фантази?
Ова е мој обид бр.2335412 да изиграм фантази до крај. Најголем дел ги заборавам после 2-3 кола

Прати некој фантази?
Ова е мој обид бр.2335412 да изиграм фантази до крај. Најголем дел ги заборавам после 2-3 кола

Ја пратам. 45 души сме у лигава, не верувам дека сите ќе останат до крај ама барем 60-70% ако останеме че биде супер.

Најкратко трае ова фантази, би требало горе-долу сите да играат до крај. ЛШ и ФПЛ одземаат бајаги ко за споредба.

Инаку прелош старт имам засега... толку сум очаен што мислам да искористам Вајлдкард второ коло.

Секој ден мењав капитени и на крај испадна тој од првиот ден да има највише поени :icon_lol:

Screenshot_2024-06-24-10-29-40-312-edit_com.uefa.eurofantasy.jpg

После MD 2 (заборавив вчера да направам скрин, фатен е и првиот ден од MD3).

Искористив Limitless chip за овој круг и ме скинаа. Од 4 поени по играч не можам да земам хаха..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom