Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.399
Поени од реакции
43.214
@Bafra иако женаму на Обама не ми делуваше ко маж, по новиве докази сум се поубеден дека е.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.961
Поени од реакции
41.247

Како ги замислувам глупачите од ДОМ, Лиле Поповска и Маја Морачанин. Успат ако ја познава некој Маја, и ако може да и пренесе да и се изнаебам 100 мајки за ќесите што ги направи 15 денари, и што маркетите сега продаваат ИСТИ ТАКВИ ПЛАСТИЧНИ ЌЕСИ САМО БЕЗ РАЧКИ, па зеленчукот/овошјето мораш да го ставаш во тие ќеси и да ги туткаш на врвот за да можеш да ги носиш, би било одлично. Кур скрши Маја со законот, алал да ти е. Фала многу пријатно.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.829
Поени од реакции
12.279
IMG_20240603_210925.jpg

:sick: :pov:
Само мене ли ми е одбивен овој тренд жените да стануваат мажи? Мускули, широки рамена, стомачни и што уште не.
Спомни го ова јавно на социјални мрежи и следи канселирање.
Што е најстрашно, куп мажи ова го сметаат за атрактивно. Толку ли сме исфеминизирани како пол?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.517
Поени од реакции
29.015
Прегледај го приврзокот 419234

Само мене ли ми е одбивен овој тренд жените да стануваат мажи? Мускули, широки рамена, стомачни и што уште не.
Што е најстрашно, куп мажи ова го сметаат за атрактивно. Толку ли сме исфеминизирани како пол?
Toa да многу е геј момент да се палиш на женско што е исто или поразвиено од тебе.
Но нешто вакво е секогаш секси :

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.399
Поени од реакции
43.214
Не сфаќам кој е геј моментот а и каква врска има ова со Воук. Она нема патлак и ташаци. Има вагина меѓу нозе. И ова е исклучок, повеќето од жените го тренираат гзот и нозете место upper body. Иначе ја сум за жените да се јаки, да ја товариш ко магарица. А не, она женско е, не може. И те како може.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Прегледај го приврзокот 419234

druze ne veruvaj na socijalni mrezi, toa kje ti kazam. ako nekoj ne nauchil dosega, veruvate na statii/traffic/viralnost od useri pozadi koi ne ste ni sigurni deka stoi vistinski ili bar normalen chovek. se e propaganda, nishto ne e kako shto ni e kazano.
toa shto vikash eden kup mazi go smetaat za atraktivno, lesno moze da se iscenira...
stavi 300 botovi so mashki profilni sliki, soglasuj se na razlichni agendi, napravi da izgleda deka mnozinstvo go podrzuva sranjeto i voila nekoj random johhny b user na kajgana forum misli deka eden kup mazi sakaat nabildani zeni.
use your senses folks, use your brain and do not trust anything you see on the internet.

Kajgana Shop

На врв Bottom