Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.560
- Поени од реакции
- 87.804
Од 2006 е песнава...давај нешто постаро ако сакаш да те има во анкета
Од 2006 е песнава...давај нешто постаро ако сакаш да те има во анкета
Мене ме потсеќа на полуматурата, првото излегување во дискотека. Огромен хит беше во тоа време. И воопшто Луна беа многу популарни: оваа, Небо зна, Не остављај ме, Да ме љубиш ночима, 9 дана... Само подоцна Маја Марковиќ замина, дојдоа некои сомнителни певаљки и го сменија звукот кон Џогани стил, накај турбо фолк.Песнава ја немам чуено 20 и кусур години, од која дупка ја ископа, значи секоја чест
Временскиот период ти е утнат.
Епа такви работи се пишуваат у насловот, требаше да биде 90's EurodanceВременскиот период ти е утнат.
Моменталниот број еден бенгер во Германија и цела западна Европа.
Коментарите се суво злато
Едит. Сега гледам дека ги изгасиле.
Цела недела или го мумлам или го урлам рефренов. Господ знае на Европсково што ќе биде по плоштади и стадиони.
Може треба да им ја постираш у темата кај што ме банираа
Заразен е упм, ко песнава да е создадена за рефренов.Цела недела или го мумлам или го урлам рефренов. Господ знае на Европсково што ќе биде по плоштади и стадиони.
Нејќам да го иритирам бордот на БМВМоже треба да им ја постираш у темата кај што ме банираа
Знам дека не те интересира, ама песнава е од 2000 така да не ги исполнуваш условите за натпреварување... Можам да ти понудам друга со слична тематика, ама на крај на тебе оставам да одлучиш дали ќе ја прифатиш
From austrian painter to austrian singerЗнам дека не те интересира, ама песнава е од 2000 така да не ги исполнуваш условите за натпреварување... Можам да ти понудам друга со слична тематика, ама на крај на тебе оставам да одлучиш дали ќе ја прифатиш