Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Адвокатите живеат од такви како Палчо во случајов на пример. Зошто да не му ги земат парите обидувајќи се да го одбранат? Нели тоа им е работа на адвокатите? Нема тука место за никакви емоции . Работа си е работа... Замисли нема ниту едно образложение зошто е одбиен од сите тројца што ги познава. Значи да одбереш свесно адвокати што ти самиот ги познаваш значи дека ги знаеш нивните способности и до каде може да тераат со својот професионализам.
Што ќе му земат ако нема. Кој го знае, можеби и ги условува со резултати ако сакаат пари, а небитно дали ќе изгубат треба да ги плати.

Ама важно запознаен си дека нема пари...
Финансиите се прилично транспарентна работа таму.

Ама важно запознаен си дека нема пари...
Автоматски споено мислење:

Стварно? А снимките со возилата? Запалениот автомобил? Незнам бил најден пиштол и што ли уште не... Зошто се раширени тие докази на интернет и во јавност ако предметот е се уште во истражна постапка? Што требаше да се постигне со тоа?
Гледаш дека уште е во предистражна постапка, се собираат сите докази, и тогаш обвинение.. за 15-20 дена ќе има обвинение...
Вака мислам дека ќе сватиш...Имаш сообраќајка, возило, згазен пешак, осомничен, кој избегал од местото, и тие докази ги има на интернет и во јавноста...

Јас би му доделил адвокат по службена должност Албанец.

Сериозно го постираш дебилов со црн и бел лаптоп?
Стави го на игнор и гледај си друго затоа што никој не те тера со сила да го гледаш а ако сметаш дека не му е местото обрати му се на админот за да го избрише па тој како најодговорен за форумов ќе одлучи што ќе остави а што ќе избрише.

Стави го на игнор и гледај си друго затоа што никој не те тера со сила да го гледаш а ако сметаш дека не му е местото обрати му се на админот за да го избрише па тој како најодговорен за форумов ќе одлучи што ќе остави а што ќе избрише.
Јас сум порелевантен од хефталицана издишана.

Јас сум порелевантен од хефталицана издишана.
Значи не го пуштив видеото за да покажам дека го бранам туку ете да се слушне некоја нова информација околу Палчо а што се однесува за странските случувања и децата знаат дека тој е одамна продаден и информира во корист на сатанистичкиот запад.Утре територијално САД да се растури како што беше случајот со СССР или Југославија ќе прогласи 3 дневна жалост.

Ako moze da nemat dokazi ke bide blamiranje.

И зшто толко л'сно ти се пере мозак сс сумњиви подкасти? Не ми е јасно колко л'сно падаш на глупи и чудни видеа сс 17 вјус.
Чоекот веруе у рамна земја. Зашто се правиш глуп со вакви прашања ?

Јак пресврт упм, ебати кликбејт насловот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom