Исчезнати лица

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Адвокатите живеат од такви како Палчо во случајов на пример. Зошто да не му ги земат парите обидувајќи се да го одбранат? Нели тоа им е работа на адвокатите? Нема тука место за никакви емоции . Работа си е работа... Замисли нема ниту едно образложение зошто е одбиен од сите тројца што ги познава. Значи да одбереш свесно адвокати што ти самиот ги познаваш значи дека ги знаеш нивните способности и до каде може да тераат со својот професионализам.
Што ќе му земат ако нема. Кој го знае, можеби и ги условува со резултати ако сакаат пари, а небитно дали ќе изгубат треба да ги плати.

Ама важно запознаен си дека нема пари...
Финансиите се прилично транспарентна работа таму.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
Ама важно запознаен си дека нема пари...
Автоматски споено мислење:

Стварно? А снимките со возилата? Запалениот автомобил? Незнам бил најден пиштол и што ли уште не... Зошто се раширени тие докази на интернет и во јавност ако предметот е се уште во истражна постапка? Што требаше да се постигне со тоа?
Гледаш дека уште е во предистражна постапка, се собираат сите докази, и тогаш обвинение.. за 15-20 дена ќе има обвинение...
Вака мислам дека ќе сватиш...Имаш сообраќајка, возило, згазен пешак, осомничен, кој избегал од местото, и тие докази ги има на интернет и во јавноста...

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
Јас би му доделил адвокат по службена должност Албанец.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.596
Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.969
Поени од реакции
5.832
Сериозно го постираш дебилов со црн и бел лаптоп?
Стави го на игнор и гледај си друго затоа што никој не те тера со сила да го гледаш а ако сметаш дека не му е местото обрати му се на админот за да го избрише па тој како најодговорен за форумов ќе одлучи што ќе остави а што ќе избрише.

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
Стави го на игнор и гледај си друго затоа што никој не те тера со сила да го гледаш а ако сметаш дека не му е местото обрати му се на админот за да го избрише па тој како најодговорен за форумов ќе одлучи што ќе остави а што ќе избрише.
Јас сум порелевантен од хефталицана издишана.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.969
Поени од реакции
5.832
Јас сум порелевантен од хефталицана издишана.
Значи не го пуштив видеото за да покажам дека го бранам туку ете да се слушне некоја нова информација околу Палчо а што се однесува за странските случувања и децата знаат дека тој е одамна продаден и информира во корист на сатанистичкиот запад.Утре територијално САД да се растури како што беше случајот со СССР или Југославија ќе прогласи 3 дневна жалост.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.596

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
448
Поени од реакции
337
Ako moze da nemat dokazi ke bide blamiranje.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.525
Поени од реакции
26.204
И зшто толко л'сно ти се пере мозак сс сумњиви подкасти? Не ми е јасно колко л'сно падаш на глупи и чудни видеа сс 17 вјус.
Чоекот веруе у рамна земја. Зашто се правиш глуп со вакви прашања ?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Јак пресврт упм, ебати кликбејт насловот.

Kajgana Shop

На врв Bottom