- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.472
- Поени од реакции
- 814
а зашо ти е? Луѓе боксов од телеком не е како другите боксови не правете експерименти на негоУспеа некој да инсталира коди плагин на боксот?
а зашо ти е? Луѓе боксов од телеком не е како другите боксови не правете експерименти на негоУспеа некој да инсталира коди плагин на боксот?
Aко може да се инсталира зошто да не. Ќе наместиш за да имаш плус канали и видеотека што нема на MagentaTV. Само зависи колку има меморија боксот.а зашо ти е? Луѓе боксов од телеком не е како другите боксови не правете експерименти на него
Нови канали и не ми се баш потребни, целта беше плагин видеотека али Стремио работа одлично со торент ио. Со оптика и 4к торентите ги учитава без лаг и дилеј.Aко може да се инсталира зошто да не. Ќе наместиш за да имаш плус канали и видеотека што нема на MagentaTV. Само зависи колку има меморија боксот.
Доколку може и Stremio супер би било.
Јас само ја инсталирав МАХ и автоматски си ги повлече сетинзите од НВО МАХМожете да се префрлете на новата стриминг платформа МАХ.Само ако имате HBO,ви бара ваша емаил адреса и пин.И да го скенираш кодот кој што ти дава дозвола да гледаш.
Знаеш ли како да додадам спорт на MAX? Дали затоа што претплатата не ми е на мој мејл не можам да управувам со претплатата?Јас само ја инсталирав МАХ и автоматски си ги повлече сетинзите од НВО МАХ
Ne e do mailot. I mene ne mi davaЗнаеш ли како да додадам спорт на MAX? Дали затоа што претплатата не ми е на мој мејл не можам да управувам со претплатата?
Страшно.Magenta TV – редефинирање на телевизијата во дигиталната ера
Во Битола имаше прекин во вторникот од 15-20:00Некој да не имал проблем со макств струга? Да немал тв 7-8 сати и слично последниве 2-3 дена? За другар прашвам ахахха (озбилно)
Да, прочитав за битола ама и струга имало. значи денес или вчера немаше прекин? Другарот денес имал прекин од 16 i 30 1-2 саати затоа прашавВо Битола имаше прекин во вторникот од 15-20:00
Денес имаше проблем околу еден час.Не бев дома да знам точно колку беше прекинот.Да, прочитав за битола ама и струга имало. значи денес или вчера немаше прекин? Другарот денес имал прекин од 16 i 30 1-2 саати затоа прашав
струга или битола? кога се јавил другарот и приојавил проблем му рекле само кај него билоДенес имаше проблем околу еден час.Не бев дома да знам точно колку беше прекинот.
За Битола дури бев на работа немало околу еден час.струга или битола? кога се јавил другарот и приојавил проблем му рекле само кај него било