- Член од
- 9 мај 2024
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 150
Го нема дечко му да му даде нешто друго во уста, па затоа ги зема Јунајтед така често.Ти стварно имаш некоја фобија од Јунајтед шо цело време ти се во уста.
Го нема дечко му да му даде нешто друго во уста, па затоа ги зема Јунајтед така често.Ти стварно имаш некоја фобија од Јунајтед шо цело време ти се во уста.
А јунајтед ептен млитави у пм.Го нема дечко му да му даде нешто друго во уста, па затоа ги зема Јунајтед така често.
Не, ќе го биде Коби.Коби Маину ќе е следниот.
65 мил.евра.Челзи не губи време, веќе договориле некој тинејџер од Бразил за 30 милки.
@Џонтра ВолтаЌе го дркаш ти питонов, сељак битолски.![]()
Не сум сељак битолски баба
Те тагира за да ти докаже дека тоа е СРАТМ беНе сум сељак битолски баба![]()
Те тагира за да ти докаже дека тоа е СРАТМ бе
Да да, и притоа насети одма кој е Ставро со тој никот и одма го нарече сељак битолски. Важи.Нема никаква шанса да е РАТМ според мене. Нржа да издржи РАТМ да пише некој подолг пост/анализа, овој Сака Зулу во главно се "пецка" со данте и Јунајтед општо.
Види му ги постовите на Томас Хобс, не е толку тешко да заклучиш дека е од Битола по дијалектот.Да да, и притоа насети одма кој е Ставро со тој никот и одма го нарече сељак битолски. Важи.
СвеА што имате вие против битолските сељаци?
Не може да е РАТМ. РАТМ е веќе некое време на suicide watch, не е во состојба да пишува на форумот.Да да, и притоа насети одма кој е Ставро со тој никот и одма го нарече сељак битолски. Важи.