Чекаат Марсијал да го оствари својот потенцијал.Do kaj ste so noviot najdobar tim na site vreminja, go sklapate li leka poleka?
Чекаат Марсијал да го оствари својот потенцијал.Do kaj ste so noviot najdobar tim na site vreminja, go sklapate li leka poleka?
Си заврши работа он го ограби клубот 5 години по 200К неделно. Од кои 2 цели не играше.Чекаат Марсијал да го оствари својот потенцијал.
Арсенал Фанс барајте ги Ферат и Блерим да ви ја решат титулатаАбе какви табели, какво првенство , тоа е за лузери
Прегледај го приврзокот 415304
Прегледај го приврзокот 415305
Коби Маину ќе е следниот.
и така се презасити од многуте пехари и номинации...
Треба прво Рис Џејмс да му ја предаде статуетката.Коби Маину ќе е следниот.
Ти стварно имаш некоја фобија од Јунајтед шо цело време ти се во уста.Коби Маину ќе е следниот.
Голема фобија имам кога ве гледам на 8мо место, признавамТи стварно имаш некоја фобија од Јунајтед шо цело време ти се во уста.
Следен ќе го договорат @Saka Zulu да му ги дрка куројте во соблекувална за 10 фунти.Челзи не губи време, веќе договориле некој тинејџер од Бразил за 30 милки.
Ќе го дркаш ти питонов, сељак битолски.Следен ќе го договорат @Saka Zulu да му ги дрка куројте во соблекувална за 10 фунти.
Да те земи тебе тој што го имаш на профилна со питонот меѓу очи, гомната низ газ да ги извадиш.Ќе го дркаш ти питонов, сељак битолски.![]()
Не се секирај за гомната, прво клистир ќе ти направам, па ќе те ебам во газо.Да те земи тебе тој што го имаш на профилна со питонот меѓу очи, гомната низ газ да ги извадиш.