- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 3.162
- Поени од реакции
- 6.345
Глупиот незнае дека е глуп.Не знаев дека сме биле глуп народ
![]()
Глупиот незнае дека е глуп.Не знаев дека сме биле глуп народ
![]()
...ихааа познат ми е стилот на пишување,Не знаев дека сме биле глуп народ
![]()
каква гнида е овој човек, племе да му изебамНе знаев дека сме биле глуп народ
![]()
Само Флеш знае,ама прави се будала.Глупиот незнае дека е глуп.
Не постои таква законска обврска, а ако имаат нешто такво договорено политичките партии, тоа си е нивен меѓусебен договор и нивен проблем, а не законска обврска.Мора во влада да влезе една албанска партија мислам дека таков е законито или договор нешто бла бла и ја мислев дека може напр вмро со максо да направе чиста влада без планинци ама не можело
Да му се одземе државјанството под итна постапка, па нека туца мраз по Канадакаква гнида е овој од човек, племе да му изебам
Тие тогаш протестираа затоа што Талат Џафери беше избран со помалку од 61 глас.ако се сеќаваш Петре Шилегов гласаше со 2 раце:Realno da si zborame, probaa da napravat drzaven udar i da im ja negiraat izbornata zelba na togasnoto mnozinstvo na gragjani so pravo na glas vo fer i demokratski izbori.
Isto kako sega na primer da im tekni na SDSM ili DUI da vlezat vo soobranieto i da go pravat istoto i po tamu nekolku godini, nekoj iden pretsedatel da gi pomiluva zatoa sto SDSM ili DUI pobedile na tie izbori.
Znam ke me zemite na noz vo euforijata, ali jbg taka stojat rabotite.
Drzaven udar si e drzaven udar. Treba gragjanite da si mislat pred da glasaat i za kogo glasaat, sepak sme ili pretendirame da bidime parlamentarna demokratija.
Jas bi drugo, niti tie ke gi oslobodam ali i site ucesnici vo sarenata ke gi ispopikam po zatvori radi istoto, rusenje na drzeven poredok i legalna vlast dobiena na fer i demokratski izbori, pa tamu neka si se razberat. Treba sekoj da sfati deka vlast na izbori se dobiva, ne na ulica, ne sme vo Afrika. Posebno toj nekapeniot saren kurton, segasen lider na Levica. Mu ukinuvam pratenicki imunitet i neka se vlecka po sudnici i zatvori cel zivot.
Kazhi mu nanm drugarite.. zakonski nema potreba.. ama vaka legitimno mora da ima.не мора ама ќе има
Na koj mu go zema ?ЗНАМ доби плус пратеник во ИЕ 2
...аман бе, победник си, а ти се јавуваш? почнуваме со грешките? а бе хиени се тие ќе те изедат не биди наивен, преспи, размисли...тактикава ти е детска, земи ебаго советник!Мицкоски рече дека денеска разговарал со Арбен Таравари и Изет Меџити пред прес-конференцијата, а вечерва разговарал и со Биљал Касами и очекува брзо да се формира влада со коалицијата „Вреди“. Притоа, како што рече, ќе разговара и со останатите партии
Мицкоски последниве две недели цело време зборува за коалиција со ВЛЕН и ЗНАМ.
Pa so koj ke razgovara be bijonsi ?...аман бе, победник си, а ти се јавуваш? почнуваме со грешките? а бе хиени се тие ќе те изедат не биди наивен, преспи, размисли...тактикава ти е детска, земи ебаго советник!
ако ВРЕДИ не излези со некој крајно радикални барања, сигурно ќе се во влада.Kazhi mu nanm drugarite.. zakonski nema potreba.. ama vaka legitimno mora da ima.
Ние ако сме глуп народ, шипуркиве што се, што 22 години избираат ДУИ?Не знаев дека сме биле глуп народ
![]()