- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 3.861
- Поени од реакции
- 7.412
Се согласувам со тоа, но ти ја шириш апатијата, еве ти давам шанса и одговори со да или не, дали си за македонска држава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам со тоа, но ти ја шириш апатијата, еве ти давам шанса и одговори со да или не, дали си за македонска држава?
...а може албански етникум да биде, а да не е од ДУИ и ВЛЕН? дали треба да се бира партија од албански етникум или човек од албански етникум, а да е од сосема друга партија?Ќе мора да земат албанска партија за да не се налутат пријателите од запад
Така им треба, они гласаа за Дебар и Маврово да бидат во 5каВо ие5 сдс има 50 гласови повеќе од дуи а помалку пратеници
...се сложувам, ќе има членови од албански етникум (извини ама за мене лично Албанци се во Албанија, овде сте Македонци од албанско потекло), ама не облигаторно од ДУИ или ВЛЕН, ете ќе биде од ЗНАМ или ЛЕВИЦАZa formiranje na vllada vo Makedonija.. mora e da ima Albanci vo nea. Goodnight.
Од северџаните. Не од Македонците.Ние поголема мака видовме од Македонците за овие 33 години отколку од било кој, ко ќе пораснеш ќе сфатиш, да си жив и здрав ти.
не мора ама ќе имаZa formiranje na vllada vo Makedonija.. mora e da ima Albanci vo nea. Goodnight.
Realno da si zborame, probaa da napravat drzaven udar i da im ja negiraat izbornata zelba na togasnoto mnozinstvo na gragjani so pravo na glas vo fer i demokratski izbori.Јавно кажа дека ако стане претседател ќе ги помилува.
Za formiranje na vllada vo Makedonija.. mora e da ima Albanci vo nea. Goodnight.
Имам прашање, за формирање на влада сега, на ВМРО не му треба ниедна од албанските партии, може да се формира и со поддршка од ЗНАМ или Левица, така? И ако е така, а формира влада со ВЛЕН, нели е тоа закопување на нож во грб на македонците кои го изгласавме уште првиот ден од мандатот.. Видов објава од ВЛЕН, најавуваат преговори со ВМРО уште од утре.