Coca Cola
Пашламарка
- Член од
- 4 јануари 2009
- Мислења
- 1.087
- Поени од реакции
- 1.915
нема кој да рипа од кај насНека има

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема кој да рипа од кај насНека има
имаат развиена машинерија,овие немаат кои допрва ќе треба да работат . Тука е разликатаНезнам од каде толку сила
Овој е @kano во Патаја.![]()
Наредната 2025 има локални, ако внесе Бугари во Устав ќе заврши како сдсСС!Најголемиот проблем за Мицко сега ќе биде како да ги протне бугарите а да не изгуби лице.
Директен пристап ќе го кошта минимум -10 пратеници на следни избори, под услов се друго да направат како што треба.
Абе нормално дека ке рече така , он се надева сега дека Мицко ке му звони да седнат за у влада ,ама со овие бројки нема теорија мицко да иде кај него ..Ама Аљи на пресот рече: ако сакате да има стабилност во државата, мислете му ја. Демек мора да останат на власт, инаку ќе има војна, јас така го разбрав.
Сеа ќе му пишам на Костич .Дечки, аналитичкиот центар на @Zlatikevichius ве напушта. Конечните резултати - утре.
(Сега пак може ќе се жали тој дека на @Zlatikevichius му се спиело.)![]()
Или ако внесе бугари во устав а како реципроцитет издејствува македонци да влезат во бугарски устав нема да загуби ништо туку ќе добие плус.Наредната 2025 има локални, ако внесе Бугари во Устав ќе заврши како сдсСС!
У уста да ве стаи,литералиПиши му. @A__ е буден. А на двајцата ни го има меракот.![]()
ВМРО педерски им забива нож в грб на Влен (или Вреди) и праи влада со ДУИ.Јас не гледам како ние би испаднале победници...
Дај линк жити мене
Другар, Мицковски освои 59 пратеника - за сеа. Со 59 во парламент - ТИ им требаш на сите НЕ они на тебе.Затоа ги гласав . Реални,дирекни и без паламудење .
Браво,одма услов за една изборна единица.Одлично.
Сега кога Знам се послаб фактор,Мицко мора да преговара со Левица . 7 пратеници се силно влијание