Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Go sfakam ovoj Klop sto si ide od timov, ke go rakosaat ke go umrtvat za godina dve, pa zadnji 2 so United i denes so Palas ni na trening ne treba da si dopustaat takvi promasuvanja. Ispadnaa ovie gotovo od bitkata za titula, i do sea do dusa bese taka, sve e u racete na Arsenal ama veke ne e trka na 3 tima, a ova mu odgovara i na Siti koi se nadevaat deka Arsenal nema da pobedi na gostuvanjata protiv Totenhem i United. Do dusa i Siti imaat gostuvanje isto so Totenhem ama realno kade-kade polesen raspored od Arsenal, osven Totenhem, sve drugo mislam deka glatko ke pobedat.

Аурата на Слипи Џи се уште живее во Ливерпул. Кванса и Ван Дајк го покажаа тоа.

Флопчо си се откажа сам од титулата. :pos:

Со Елиот и Куртис толку може Клопо, реално го извади максимумот од тимов. Салах исто заеба работа со Афричкиот куп, не е ист играч после повредата.

А бе Сол Кемпбел ни е на гости дојден :D
*Рустикана моментално

Многу е битно до каде ќе стигнат и 2те екипи во Европа, а ништо чудно да се гледа и полуфинале ЛШ, Арсенал - Сити...

Сепак ради ростерот, предност давам на Сити во лигата.

Прашање на време беше кога Ливерпул ќе издиша. Ми ја немаат таа убитачност во нападот од претходните години, некако на мускули против малите тимови истераа до овде. Ако не се лажам немаат победа против топ6 екипите сезонава.

Прашање на време беше кога Ливерпул ќе издиша. Ми ја немаат таа убитачност во нападот од претходните години, некако на мускули против малите тимови истераа до овде. Ако не се лажам немаат победа против топ6 екипите сезонава.
Една имаа скор 1 5 2
Ама импресивно беше што од другите 23 кола имаа скор 20 3 0 до колово

Како ова над Језус не беше пенал ако главниов судија се прави слеп каде е вар да интервенира срамота .

Како ова над Језус не беше пенал ако главниов судија се прави слеп каде е вар да интервенира срамота .

Ваков пенал последно не се сеќавам да свирнале од коа има ВАР.

Каква доминација на Вилава во второво полувреме не ми е јасно како не водат. Многу јака екипа се за гледање, особено кога играат против топ 6 екипи.
Автоматски споено мислење:

И Арсенал и Ливерпул на тацна му ја даваат на Сити.
Сити беше фаворит за титула уште пред 5-6 кола, џабе новинари ги форсираат Арсенал и Ливерпул, многу полесен распоред имаат Сити. Освен Тотенхем гости ме гледам каде би кикснале Сити.

Гуд ебенинг ги усра..... :facepalm:

Им даде шанса Пеп да можат да освојат титула испод 90 бодови или околу 90 и најверојатно пак ќе засерат. Ако чекаат да се борат со Сити кога е на 96+...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom