Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Челзи за малку ќе тепаше, требаше уште еден црвен за испаднатиот Барнли и готови беа.

Лудило е долниот дел на табелата.:vozbud:
Уште 2 до 3 бода и матетатички се сигурни модрите од Лондон. :D

Брентфорд ги утепа на Јунајтед во прво за на крај најверојатно да примат некој шугав гол и да изгубат.

Брентфорд ги утепа на Јунајтед во прво за на крај најверојатно да примат некој шугав гол и да изгубат.
Za kolegava pogore te pozdravi Celzi ;).

Kako fan na utd poveke od 25 godini, THG e najsabiot trener vo premier ligata od site top 6 ekipi.
Covekov go vadi Garnacho a go ostava ligusot Rushford, koj amebicsn trener .....

1711836042352.png

Шо е ова бе :pos: , па и у коло каде и Вила и Тотенхем тепаа. :facepalm:

Фала баш, ве спаси од пораз.

Кој лузерски менталитет го наметна ЕТХ, 90 минути се брани протув Брентфорд.
Ќе лета најверојатно Тен хаг.
Мене повеќе ме загрижува што ќе останат играчи како Мегваер, Линделоф, Мектоменеј најверојатно уште една сезона.

Za kolegava pogore te pozdravi Celzi ;).

Kako fan na utd poveke od 25 godini, THG e najsabiot trener vo premier ligata od site top 6 ekipi.
Covekov go vadi Garnacho a go ostava ligusot Rushford, koj amebicsn trener .....
Како бе најлош е од топ 6, има менаџери на екипи од топ 6 што не се ни во топ 7 :D

Вака така, се вади он на куповите, се уште е најдобар статистички менаџер на Јунајтед во пост-САФ ерата
Мојс и Ван Гал се најлошите, статистички барем

Како бе најлош е од топ 6, има менаџери на екипи од топ 6 што не се ни во топ 7 :D

Вака така, се вади он на куповите, се уште е најдобар статистички менаџер на Јунајтед во пост-САФ ерата
Мојс и Ван Гал се најлошите, статистички барем
Поч е тремка и среќа што не заглавивме со него пред Тен хаг, но и овој незнае што прави.

Маестрална партија во одбрана од страна на Габриел, волку изгубен и безопасен Халанд никогаш не делувал, во психа му влегоа со Салиба, дури и кога ќе допреше топка, се губеше тотално. Жал ми е само за контрата во 84 минута Тросард мораше на Мартинели да му ја даде странично во фор напред.

Сеа би сакал да објасни Артета зашо безмилосно одеше на икс денес. Сфаќам претпазливо да одиш со Сити, све е ок, ама они од 10 минута задржаваа време, Раја, Хесус, Одегард... Иначе маестрално изиграа во одбрана и комплетно ги затворија Сити кој никогаш не е вака немоќен на Етихад.

Се на се, двете екипи им направија услуга на Ливерпул.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom